Prima pagină » Cultural » Lidia Buble, sfâșiată de durere. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece în aceste clipe

Lidia Buble, sfâșiată de durere. Vedeta le-a povestit fanilor prin ce trece în aceste clipe

25 oct. 2024, 08:35,
Cezar Bulgaru în Cultural

Lidia Buble este sfâșiată de durere. Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional. Recent, cântăreața a dezvăluit pe rețelele de socializare că a pierdut o persoană dragă, iar această pierdere o afectează profund. Cu inima plină de durere, Lidia a mărturisit public că dorul devine din ce în ce mai apăsător, provocându-i o suferință greu de exprimat în cuvinte.

Mesajul emoționant transmis fanilor reflectă starea ei de tristețe și neputință în fața acestei pierderi personale.

Lidia Buble, sfâșiată de durere pe rețelele de socializare

Lidia Buble, cunoscută pentru prezența sa constantă pe rețelele de socializare, continuă să împărtășească deschis detalii din viața personală cu fanii săi. Artista nu ezită să își exprime trăirile, indiferent de natura acestora. De curând, Lidia a apărut într-o postare emoționantă, vizibil afectată, povestind cu ochii în lacrimi despre cât de profund o apasă dorul de bunicul ei. Această confesiune a atins o coardă sensibilă în rândul urmăritorilor săi, arătând din nou cât de sinceră și transparentă este în relația cu publicul.

Un simplu măr a fost suficient pentru a trezi în vedetă un val de emoții puternice. După ce a aflat că fructul provenea din grădina bunicului său, aroma familiară a declanșat amintiri din copilărie, rememorând clipele frumoase petrecute împreună. Din păcate, bunicul său s-a stins din viață acum trei săptămâni, iar această pierdere a fost un moment extrem de dificil pentru cântăreață, lăsând un gol adânc în sufletul ei.

„Un simplu măr m-a făcut să plâng. Doar l-am mirosit și mi-a trecut prin fața ochilor toată copilăria. Miroase a bunicul meu care tocmai s-a transformat în îngeraș în urmă cu 3 săptămâni. Am sunat-o pe mami și mi-a confirmat că a fost cules tocmai din grădina lui.

Pentru o secundă l-am simțit în palmele mele pe bunicul meu de poveste. Vreau să-l păstrez pentru totdeauna, să simt parfumul ăsta la nesfârșit. Nu m-am mai simțit așa copil din copilărie.”, a fost mesajul emoționant transmis de Lidia Buble prin intermediul rețelelor de socializare.

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate

Lidia Buble s-a confruntat recent cu probleme de sănătate care i-au creat dificultăți semnificative. Artista a trecut prin episoade de leșin și senzații de greață, afectându-i energia caracteristică. Cu toate că a avut zile mai dificile, Lidia a declarat că starea sa s-a ameliorat treptat.

Deși a urmat un tratament medicamentos, cântăreața intenționează să consulte și medicii pentru a se asigura că situația este sub control.

Aceste simptome nu sunt noi pentru ea, amintindu-și că, acum aproximativ opt ani, a experimentat ceva similar în timp ce era pe scenă. Cu toate acestea, artista nu se aștepta ca problemele să revină după atâta timp.

Din nefericire, Lidia Buble și-a pierdut bunicul și este sfâșiată de durere după acest trist eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`