Prima pagină » Cultural » Lidia Buble se mândrește cu o familie numeroasă. Celebra artistă își dorește să devină mamă cât mai curând

Lidia Buble se mândrește cu o familie numeroasă. Celebra artistă își dorește să devină mamă cât mai curând

09 iun. 2022, 09:22,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață Lidia Buble se mândrește cu o familie numeroasă. Vedeta are 6 frați și 4 surori și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de părinții ei. Artista are o relație specială cu aceștia și își amintește cu drag de copilărie. Lidia Buble a dezvăluit recent că vrea la rândul ei mulți copii și o familie mare. Celebra artistă își dorește să devină mamă cât mai curând.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă

La vârsta de 29 de ani, Lidia Buble are o carieră de succes în muzică, iar pe plan personal se declară împlinită. Cu toate că artista are un trecut amoros controversat, aceasta este încrezătoare că își va întâlni jumătatea. Când vine vorba de frați și părinți, Lidia Buble are doar cuvinte de laudă. Vedeta are 6 frați și 4 surori de care este tare mândră și își surprinde fanii cu poze de familie pe rețelele de socializare.

Lidia Buble a dezvăluit ce relație are cu frații ei, dar și cu părinții.

„Mă topesc de dorul alor mei. Sunt dependentă de părinții mei, acasă mă simt cel mai bine, acolo îmi încarc bateriile. De câte ori am ocazia plec acasă, chiar și pentru câteva ore, sunt o persoană foarte familistă și îmi place să petrec timp cu ei. Noi în familie avem o vorbă: Nimic fără Dumnezeu! Și ne ghidăm după acest lucru în viață! În permanență ne place să îl punem pe Dumnezeu înainte de toate, în toate planurile noastre!”, a declarat aceasta.

Celebra cântăreață se bucură din plin de succes pe plan artistic și face furori de fiecare dată când apare în public. Lidia Buble nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe, spre încântarea publicului masculin. Vedeta a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice spectaculoase și se află într-o formă de invidiat.

Prin schimări uluitoare a trecut și Loredana Chivu, însă aceasta a fost criticată pentru că a ajuns de nerecunoscut după ce și-a făcut mai multe operații estetice.

În prezent, Lidia Buble se dedică profesiei artistice și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta este extrem de activă și în mediul online, iar fotografiile sale provocatoare au un număr impresionant de urmăritori.

Îndrăgita artistă este pregătită să devină mamă

Lidia Buble a declarat recent că își dorește mulți copii și este pregătită să devină mamă. Artista s-a gândit chiar și la numele primului copil și așteaptă cu nerăbdare să se bucure de rolul de părinte.

,,Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! (…)

Când vine vorba despre copii, sunt disperată. Nu-mi doresc nici un copil, nici doi, nici trei, nici zece… mai mulți. Aș vrea să-i pun unei fetițe numele mamei mele, Rahela. Una dintre cumnatele mele mi-a luat-o înainte și mi-a spus numele Hadasa, care îmi place mult. Deci ăsta ar fi numele.”, a declarat frumoasa cântăreață.

Cu toate că are un trecut amoros controversat, Lidia Buble a mărturisit că nu are regrete și că nu ține cont de replicile dure ale unora, bucurându-se din plin de viață.

,,Nu am regrete, îmi place să cred că toate experiențele și situațiile prin care am trecut, m-au format omul de astăzi care sunt și sunt mândră de unde am ajuns și ce am realizat. Mă bucur că sunt o persoană independentă, cu picioarele pe pământ, echilibrată. Am creat foarte multe amintiri frumoase și vor rămâne mereu așa. Le voi păstra mereu în suflet. Acum sunt plină de dragoste, echilibrată și mulțumită.”, a mărturisit vedeta.

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are o relație specială cu părinții ei. Artista se mândrește cu cei 10 frați și își dorește la rândul ei să aibă mulți copii. Aceasta se bucură din plin de viață și de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *