Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista a cerut ajutorul medicilor: ”Am stări de leșin”

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate! Artista a cerut ajutorul medicilor: ”Am stări de leșin”

18 aug. 2024, 14:00,
în Cancan ultimă oră

Clipe grele pentru Lidia Buble! Artista se confruntă cu probleme de sănătate. După mai multe simptome care i-au dat mari bătăi de cap, cântăreața a decis să ceară ajutorul medicilor. Iată cu ce probleme se confruntă.

Ultimele zile nu au fost cele mai ușoare pentru Lidia Buble! Artista se confruntă cu probleme de sănătate în aceste momente. Lidia Buble a dezvăluit ce simptome are și a menționat că nu a mai trecut printr-o astfel de situație de foarte mulți ani.

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătate

Problemele de sănătate i-au dat mari bătăi de cap Lidiei Buble. Artista a avut stări de leșin și de stări de vomă, iar acest lucru i-a mai luat din energia inconfundabilă pe care o are. Deși au existat zile și mai grele, Lidia Buble a spus că a început să se simtă mai bine.

Artista a luat medicamente, însă va cere ajutorul medicilor, pentru a se asigura că totul este în regulă.

Aceste stări nu sunt o noutate pentru ea, spunând că la fel s-a simțit și în urmă cu aproximativ 8 ani, când i s-a făcut rău în timp ce se afla pe scenă. Având în vedere anii care au trecut, Lidia Buble nu se aștepta ca aceste simptome să apară din nou.

”O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu ma simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul. Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani de zile”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Artista a trecut printr-o experiență paranormală

Lidia Buble a dezvăluit că a trecut printr-o experiență paranormală, după ce s-a cazat într-o cameră de hotel. Artista a auzit niște zgomote neobișnuite, în timp ce se afla pe balcon. Ar fi vorba despre o casă bântuită.

”M-am trezit la ora 06.00 ca să plec spre aeroport și nu știu cum să vă povestesc (…) Este o casă bântuită, nu este niciun geam, se plimbă porumbeii prin ea (…) Și acum când m-am trezit îi întreb pe băieți: „La voi s-au auzit toată noaptea niște zgomote dubioase?”. Ei au spus că nu. La mine din jumătate în jumătate de oră se pornea un zgomot din balcon, eu credeam că vine sfârșitul lumii și nu să spui că era afară uragan. Niște zgomote foarte dubioase și toată noaptea s-a întâmplat asta”, a povestit Lidia Buble, pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`