Prima pagină » Cancan » Lidia Buble s-a afișat în ipostaze incendiare la plajă. Ce au remarcat fanii la artistă

Lidia Buble s-a afișat în ipostaze incendiare la plajă. Ce au remarcat fanii la artistă

29 ian. 2024, 14:43,
în Cancan

Lidia Buble s-a afișat în ipostaze incendiare la plajă și a fost luată în vizor de fani, după ce a postat mai multe poze din vacanța din Saint-Tropez. Aceasta a lăsat deoparte orice inhibiții și s-a afișat în ipostaze incendiare la plajă.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, dar, totodată, este și un personaj controversat în showbiz, datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați celebri.

Lidia Buble s-a afișat în ipostaze incendiare la plajă

După un an productiv și plin de realizări, artista și-a luat o vacanță binemeritată. Vedeta se bucură de soare și de mare, nu oriunde, ci în Saint-Tropez. Recent, Lidia Buble s-a pozat în ipostaze incendiare la plajă. Artista poartă un costum de baie extrem de sexy, de culoare roșie, care îi pune formele în evidență.

Fotografiile postate de tânăra vedetă au atras atenția imediat publicului masculin. Un internaut a observat că artista are bustul mai mare și nu s-a abținut să nu o întrebe dacă și-a pus implant mamar.

„Ți-ai pus silicoane?”, a scris internautul în comentarii.

Reacția artistei nu a întârziat să apară, răspunsul ei a fost unul ușor ironic: „Am băgat doar mai multe calorii”.

Schimbul de replici nu s-a oprit aici, iar internautul a ținut să-i spună artistei, în continuare, că arată foarte bine. Iar kilogramele în plus nu sunt un dezavantaj, ba din contră, arată demențial.

„Să fie primit! Ține-o tot așa. Arăți minunat!”.

Iubitul Lidiei Buble are de două ori vârsta ei

Lidia Buble și Horațiu Nicolau trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani. La început, aceștia nu au vorbit deschis despre relația lor, însă prima dată s-au afișat împreună la nunta Cătălinei Ponor.

Lidia Buble are 30 de ani, dar iubitul ei este mult mai în vârstă. Milionarul Horațiu Nicolau are 61 de ani! Lidia Buble se simte mult mai liniștită de când se iubește cu Horațiu Nicolau. Aceasta spune că este fericită și împlinită și mai ales iubită!

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare de iubire atât oferită, cât și primită”, a precizat Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *