Prima pagină » Cancan » Lidia Buble, o vedetă mereu la înălțime. Cu ce probleme s-a confruntat la începutul carierei

Lidia Buble, o vedetă mereu la înălțime. Cu ce probleme s-a confruntat la începutul carierei

13 iul. 2021, 15:42,
în Cancan

Celebra artistă Lidia Buble este mereu la înălțime și a reușit să-și consolideze o poziție la care multă lume din showbiz-ul autohton râvnește. Interpreta care provine dintr-o familie numeroasă, având 10 frați și surori, a practicat gimnastica de la o vârstă fragedă. Totodată, vedeta în vârstă de 28 de ani, a urmat și cursurile facultății de sport. Cu toate acestea, la începutul carierei, Lidia Buble s-a confruntat cu anumite probleme în ceea ce privește greutatea.

Lidia Buble a început să cânte, pe când era doar o copilă, în corul bisericii penticostale „Emanuel” din Deva. Este binecunoscut faptul că tatăl ei este pastor al acestui cult religios. Mai mult, Lidia a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și surori, în familia ei fiind mai mulți muzicieni. Artista a cunoscut celebritatea grație lui Adrian Sînă, care a ales-o să cânte două piese celebre cu el. La acel moment, piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate. Astfel, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit vedetă la doar 21 de ani.

Lidia Buble, o vedetă la înălțime în ciuda staturii sale

Celebra artistă s-a născut la Deva, pe 9 iunie 1993 și este în zodia Gemeni. Lidia a luat examenul de Bacalaureat la limită, cu media finală de 6,01. Cu toate că a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, ea nu a profesat niciodată în domeniu. Ce-i drept, nici nu are o statură impresionantă ea având înălțimea de 1,6 m. De remarcat că până să devină celebră, Lidia Buble şi-a câștigat banii din muncă cinstită. Inițial a fost femeie de serviciu la o tipografie, după care și-a ajutat tatăl la biserică și cimitir timp de o vară.

Nu în ultimul rând, ea a fost și bonă dar şi asistent manager în vânzări auto. În plan sentimental, Lidia Buble a avut o singură relaţie serioasă, care a durat cinci ani, cu un personaj foarte cunoscut din showbiz-ul românesc. Aceasta s-a cuplat cu Răzvan Simion pe vremea când matinalul încă era căsătorit cu mama celor doi copii ai săi. Anul trecut însă, aceștia s-au despărţit şi au surprins pe toată lumea cu gestul lor.

Lidia Buble, probleme cu greutatea

În momentul de față, artista arată spectaculos și are o siluetă trasă ca prin inel. Și nici nu-i de mirare că se mândrește cu corpul ei și pozează adesea cât mai dezbrăcată și provocatoare. Însă, nu multă lume își aduce aminte că la începutul carierei era mult mai plinuță, iar pozele cu ea în costum de baie erau destul de rare. Lidia Buble de la începutul carierei sale nu mai aduce cu cea de astăzi. Pe atunci ea avea părul lung și aproape 15 kilograme în plus.

Însă după ce a devenit foarte cunoscută și a început să fie în atenția presei, ea a avut mai mult grijă de ea. Astfel, a început să meargă la sală, să facă tratamente anticelulită, masaje, dar a făcut și o schimbare importantă în alimentație. Acum, pentru a-și menține silueta mult invidiată, Lidia Buble are un regim alimentar destul de strict. Vedeta a renunțat la carne și preferă să consume mai mult fructe, legume și pește. De asemenea, ea nu mănâncă seara. Iar toate aceste sacrificii o fac pe Lidia Buble să se mențină la înălțime și în topul preferințelor publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *