Prima pagină » Cancan » Lidia Buble nu și-a văzut mama de câteva luni: „Ultima dată i-am făcut o surpriză”

Lidia Buble nu și-a văzut mama de câteva luni: „Ultima dată i-am făcut o surpriză”

21 mart. 2024, 12:04,
BZI.ro, în Cancan

Lidia Buble le-a povestit fanilor că nu și-a mai văzut mama de câteva luni, astfel că îi este foarte dor de cea care i-a dat viață. Artista a mai precizat că ultima dată i-a făcut o surpriză, complici fiindu-i surorile și tatăl său. Totodată, Libia Bible a mai spus că în prezent părinții ei nu mai dau crezare la tot ce se vehiculează despre ea în mass-media.

Lidia Buble are o relație specială cu părinții ei și de fiecare dată când are ocazia vorbește cu emoție despre familia ei numeroasă. Recent, artista a făcut câteva mărturisiri despre mama ei, pe care n-a mai văzut-o de ceva vreme.

Lidia Buble nu și-a văzut mama de câteva luni

Recent, Lidia Buble li s-a destăinuit fanilor și urmăritorilor de pe rețelele sociale că ea și mama ei nu s-au mai văzut de câteva luni. Artista a spus că îi este extrem de dor de cea care i-a dat viață și este nerăbdătoare să o revadă. În plus, artista a povestit și un moment în care a surprins-o pe mama ei, la ultima vizită acasă.

„Cel mai important lucru pe care l-am realizat stând aici la fereastră, că aici eu meditez și realizez foarte multe lucruri… cel mai important de astăzi și din toate zilele mele, am realizat că mi-e foarte dor de mama mea. Mi-e atât de dor de ea, n-am mai văzut-o. Sunt niște luni de când n-am mai văzut-o. Știu că ultima dată i-am făcut surpriză, nu se aștepta deloc să mă duc acasă și le-am pus pe surorile mele să o sune și să îi spună că a primit un colet, să coboare.

Nu a coborât ea șmechera, l-a trimis pe tati, deci n-am putut să fac surpriza așa cum mi-am propus eu, dar după aceea tati a intrat cu mine în barcă și nu i-a zis nimic. S-a prefăcut că a luat un colet și a luat un colet, dar unul ceva mai mare, de 1,65, și l-a livrat. Atât de tare s-a bucurat”, a povestit Lidia Buble.

De asemenea, artista a mai precizat că părinții ei nu mai acordă atenție informațiilor care apar despre ea pe Internet.

Artista are o colecție impresionantă de păpuși Barbie

Foarte puțină lume știe că Lidia Buble este o fană înrăită a păpușilor Barbie, iar de-a lungul timpului și-a construit o colecție impresionantă. Aceasta mai colecționează și rujuri și parfumuri, însă pasiunea pentru celebra jucărie se trage încâ din copilările, pe vremea când aceasta avea doar câteva exemplare.

Artista a investit extrem de mulți bani în această colecție, însă a primit și multe cadouri pentru a o completa. Artista n-a mai achiziționat păpuși Barbie de aproximativ doi ani, iar colecția ei este împărțită între orașul natal, Deva, și București.

„Îmi place să le văd, pur și simplu. Deși eu nu mi-am dorit niciodată să arăt ca o Barbie, îmi place să le văd pe ele. Niciodată n-o să refuz o păpușă Barbie. Am primit în fiecare an, inclusiv anul acesta de ziua mea am primit păpuși Barbie. Cred că am peste 100 de păpuși. În general cam toate sunt de colecție. Am și casă Barbie”, a mai spus Lidia Buble.

Se pare că și actorul Johnny Depp are această pasiune, având la rândul lui o colecție similară, iar Lidia Buble a râs pe acest subiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *