Prima pagină » Radio » Actualitate » Lidia Buble, mesaj pentru doi dintre frați, de ziua lor de naștere. Cum arată Elisei și Beniamin

Lidia Buble, mesaj pentru doi dintre frați, de ziua lor de naștere. Cum arată Elisei și Beniamin

23 feb. 2023, 12:37,
în Radio

Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, având șase frați și patru surori, artista fiind cel de-al optulea copil născut. Blondina a postat recent poze cu doi dintre frații ei, cu ocazia zilei de naștere a acestora. Lidia Buble nu scapă nicio ocazie să vorbească despre familia ei și chiar să le facă vizite la Deva.

Lidia Buble are o relație apropiată cu părinții ei și cu fiecare ocazie vorbește cu emoție despre ei. Artista provine dintr-o familie numeroasă, cu 11 copii, și încearcă, pe cât posibil, să petreacă destul de mult timp alături de frații și surorile ei.

Lidia Buble, mesaj pentru doi dintre frați, de ziua lor de naștere

Lidia Buble își vizitează destul de des părinții, dar și frații sau surorile. Recent, artista a fost la Deva pentru a-i sărbători pe Elisei, în vârstă de 27 de ani, și pe Beniamin, în vârstă de 44 ani. Artista a ales să marcheze momentele acestea importante din familia ei și le-a transmis celor doi frați ai ei mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

„La mulți ani binecuvântați, fratele meu mai mic! Te iubesc până la stele!”, a scris Lidia Buble pe Instagram, alături de o imagine cu fratele ei, Elisei.

De asemenea, artista a împărtășit o fotografie și cu Beniamin.

„Și mai avem un sărbătorit astăzi. La mulți ani binecuvântați fratele meu mai mare, Beniamin. Te iubesc!”, a transmis cântăreața.

Lidia Buble, pasionată de actorie

Lidia Buble este o vedetă activă pe rețelele de socializare și păstrează constant legătura cu fanii ei. În cadrul unei sesiuni de Întrebări și Răspunsuri pe pagina sa de Instagram, artista a oferit detalii referitoare la curiozitățile fanilor. Întrebată dacă s-a gândit vreodată să se îndrepte și spre domeniul actoriei, cântăreața a precizat că este mai mult decât pasionată de acest subiect și a făcut un anunț neașteptat.

„Dacă mă pasionează? Sunt disperată după actorie! Să știți că eu atunci când am fost mică, cred că dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să mă fac când o să fiu mare, cântăreață sau actriță, bine, eu visam să devin musafir, dar asta e altă discuție (râde), dar dacă m-ar fi pus să aleg între astea două, cu toate că era clar, toate semnele duceau că aș fi ales să devin cântăreață, aș fi ales să devin actriță, pentru că am eu niște talente ascunse de care voi încă nu știți.

Ca să dau acum din casă, să știți că lucrez în acest sens, îmi doresc foarte mult să joc, nu într-un film, ci în mai multe filme, de ce nu chiar într-un serial. Sunt convinsă că într-un final o să se întâmple, nu știu exact când, dar, cum s-ar zice, o să mai auziți de mine”, a mărturisit Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *