Prima pagină » Cultural » Lidia Buble, mai fericită ca niciodată când a aflat de sarcină. „Cea mai binecuvântată sunt”

Lidia Buble, mai fericită ca niciodată când a aflat de sarcină. „Cea mai binecuvântată sunt”

21 iun. 2024, 09:21,
BZI.ro, în Cultural

Lidia Buble are de ce să fie fericită după ce a aflat de sarcină. Artista continuă să înregistreze succes după succes în cariera sa profesională și recent a primit o veste care a făcut-o să plângă de fericire. Estera, una dintre surorile ei, a anunțat pe rețelele sociale că este însărcinată pentru a treia oară.

Artista primește numai vești bune în ultima vreme. După ce a lansat o melodie care a urcat rapid în topuri, acum are motive de bucurie și în viața personală.

Lidia Buble, mai fericită ca niciodată când a aflat de sarcină

Recent, vedeta a aflat că familia ei se va mări, deoarece sora sa, Estera, este însărcinată pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut de Estera pe rețelele de socializare, unde a publicat un videoclip emoționant alături de familia ei.

„Un nou capitol. În curând mamă de trei. Binecuvântată”, a scris Estera Buble pe contul personal de TikTok, în dreptul imaginilor copleșitoare.

Estera Buble s-a născut în Deva. Face parte dintr-o familie de penticostali și mai are 10 frați. Sora Lidiei Buble are 30 de ani, este măritată și are doi copii. Frumoasa brunetă este al șaptelea copil al familiei. Dintre toți frații, ea se simte cea mai apropiată de Lidia Buble.

Cum a aflat artista de sarcina surorii ei

Postarea Esterei nu i-a surprins doar pe fani, ci și pe Lidia Buble. Artista a fost uimită când a aflat vestea și emoțiile pe care le-a simțit văzând imaginile au fost atât de puternice încât a izbucnit în plâns. Vedeta mărturisește că este recunoscătoare pentru tot ce trăiește și pentru că se poate bucura de o familie numeroasă.

În plus, Lidia Buble este nerăbdătoare să-și cunoască noul nepoțel sau nepoțică.

„Plâng! Cea mai binecuvântată mătușică sunt! Abia aștept să vină bebe! Am plecat un pic mai departe să nu se uite oamenii la mine. Esti, m-ai rupt cu ce ai postat! Vai, deci nu există bucurie mai mare pentru mine decât atunci când familia noastră se mărește cu încă un membru și încă un membru. Și Esti, sunt convinsa că o să aduci pe lume cel mai sweet (n.red dulce) bebeluș! N-am cuvinte, te iubesc mult și îți mulțumesc că mi-ai dăruit și știu că îmi vei dărui în continuare cei mai minunați nepoței”, a fost mesajul emoționant transmis de Lidia Buble, printre lacrimi, în mediul online.

Lidia Buble s-a arătat extrem de emoționată la aflarea veștii că sora ei poartă o nouă sarcină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *