Prima pagină » National » Lidia Buble, imagini fierbinți alături de noul iubit! Ce gest a făcut bărbatul din viața artistei

Lidia Buble, imagini fierbinți alături de noul iubit! Ce gest a făcut bărbatul din viața artistei

09 aug. 2021, 15:14,
în National

Lidia Buble iubeşte din nou, iar imaginile cu ea şi noul iubit sunt mai mult decât grăitoare, artista alegând să publice câteva instantanee cu ei doi.

Lidia Buble, imagini cu noul ei iubit

Lucrurile par să se aşeze încet încet pentru Lidia Buble care pare tot mai fericită, iar acest lucru se datorează noului bărbat din viaţa ei. Cei doi s-au afişat pentru prima dată împreună, iar cântăreaţa nu a ezitat să se fotografieze alături de iubitul ei alegând să pună pozele pe contul de Instagram.

Se pare că lucrurile între cei doi sunt din ce în ce mai serioase dacă Lidia a făcut publice aceste imagini atât de intime cu ei doi. Artistă este ţinută strâns în braţe de către iubitul ei, însă la o privire mai atentă se poate vedea şi însemnul de iubire pe care bărbatul l-a făcut pentru ea şi anume un tatuaj care reflectă ochii superbi ai cântăreţei.

Imaginea este făcută în aşa fel încât ochiul real artistei să se completeze cu cel desenat. este recunoscut faptul că Lidia postează imagini şi filmuleţe creative în care i se reflecta personalitatea nebunatică şi latura artistică.

Și-a refăcut viața după despărțirea de Răzvan Simion

De data aceasta, a surprins pe toată lumea, mai ales ca după despărţirea de celebrul prezentator TV, Lidia nu s-a mai afişat cu nimeni. Deşi au fost numeroase speculaţii cu privire la viaţa ei amoroasa şi diferiţi bărbaţi cu influenţa, se pare că au fost doar la nivel de zvonuri. Este adevărat şi faptul că fostul ei iubit şi-a refăcut viaţa mult mai repede după despărţirea de artistă, acum trăind o poveste de iubire alături de un arhitect cunoscut în România şi chiar mutându-se de câteva luni bune împreună, însă iată că şi Lidia a reuşit să treacă peste despărţirea dureroasă şi să iubească din nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *