Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole. Actorul a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și fosta iubită a lui Răzvan Simion: ,,Era pe timpul când…”

Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole. Actorul a dezvăluit ce s-a întâmplat între el și fosta iubită a lui Răzvan Simion: ,,Era pe timpul când…”

11 dec. 2021, 19:40,
în Cancan ultimă oră

Actorul a mărturisit că artista i-a făcut unele declarații, chiar în perioada în care se despărțise de Răzvan Simion.

Marius Manole a luat prin surprindere o țară întreagă, după mărturisirile la adresa Lidiei Buble. Actorul a povestit recent, în cadrul unei emisiuni TV, că solista i-a făcut avansuri acum ceva vreme, imediat după ce a ieșit din relația cu Răzvan Simion, cu care a fost 5 ani.

Marius Manole, despre Lidia Buble: „S-a mers departe tare”

Marius Manole a dat cărțile pe față în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cum a acceptat provocarea de a participa la jocul sosurilor picante, actorul a fost nevoit să răspundă și unor întrebări destul de incomode, legate de viața personală.

Totuși, Marius nu s-a ferit prea tare să facă dezvăluiri ce țin de intimitate, așa că i-a surprins pe cei de acasă cu o mărturisire inedită, legată de Lidia Buble. Întrebat de prezentatorul TV care a fost vedeta din România care i-a făcut avansuri, actorul nu a stat pe gânduri și a rostit numele artistei.

Cu toate acestea, bărbatul a ținut să lămurească situația și a declarat că solista era la acel moment singură, pentru că tocmai se despărțise de Răzvan Simion:

„Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…Da, s-a mers departe tare… păi, am mers, cred, până la Victoriei. Unde să mergem mai departe, pe ce bază?”, a povestit Marius Manole într-un mod sarcastic în emisiunea lui Măruță, lăsând să se înțeleagă că nu a fost nimic serios între el și frumoasa cântăreață.

„Cred că familia o reneagă în fiecare zi”

Dezvăluirile cunoscutului actor nu s-au oprit la avansurile pe care solista i le-ar fi făcut acum ceva vreme, ci au continuat. Marius Manole a îndrăznit să-și dea cu părerea referitor și la relația dintre Lidia Buble și familia ei:

„Cătălin Măruță: -Măi, dar Lidia Buble, că tot urmăresc o mulțime de lucruri, nu venea dintr-o familie de…?

Marius Manole:- Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei.”, a mai spus actorul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`