Prima pagină » Cancan » Lidia Buble, fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Ce decizie neașteptată a luat frumoasa artistă

Lidia Buble, fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Ce decizie neașteptată a luat frumoasa artistă

25 feb. 2022, 10:30,
în Cancan

Lidia Buble și-a surprins recent fanii cu fotografii în ipostaze nud pe rețelele de socializare. Celebra cântăreață nu ezită să își etaleze formele fără cusur în ținute provocatoare și face furori de fiecare dată când apare în public.  Focoasa blondină a fost criticată nu de puține ori pentru pozele îndrăznețe, însă aceasta nu a ținut cont de criticile celor din jur.

Lidia Buble i-a uimit pe admiratorii din mediul online după ce a făcut o postare inedită pe Instagram. Iată ce decizie neașteptată a luat frumoasa artistă.

Lidia Buble, în ipostaze nud pe rețelele de socializare

Lidia Buble este una dintre cele mai curtate femei din showbiz-ul autohton. Frumoasa artistă a pus pe jar inimile unor bărbați celebri din România, iar relațiile de dragoste tumultuoase i-au adus și mai multă celebritate.

Îndrăgita cântăreață și-a surprins din nou fanii cu fotografii în care apare nud, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Vedeta se mândrește cu silueta fără cusur și se afișează în ipostaze provocatoare. Recent, aceasta a postat câteva fotografii în care apare goală în cadă, spre încântarea admiratorilor din mediul online.

Lidia Buble a postat un mesaj inedit prin care le împărtășește fanilor cum a realizat fotografiile în cadă și cum se răsfață atunci când are ocazia.

,,Cred că am bătut recordul de a sta în cadă, niciodată nu cred că am stat atât de mult. Am stat 3 ore și jumătate. (…) Eu, în cadă, îmi fac planurile de viitor, în cadă am foarte multă inspirație, vi se întâmplă și vouă sau doar mie? Sunt singura nebună? Acolo uit de toate și reușesc să-mi fac planuri.”, a scris aceasta pe rețelele de socializare.

O altă cântăreață celebră care face furori cu fotografiile în ipostaze nud este Ruby. Aceasta își surprinde fanii cu fotografii îndrăznețe, la fel ca frumoasa artistă Lora, care nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy și în ținute provocatoare.

Și celebra Daniela Crudu a pozat goală de nenumărate ori în mediul online. Aceasta nu ține cont de vârstă și își etalează corpul de invidiat ori de câte ori are ocazia.

Pozele incendiare din vacanțele exotice ale Lidiei Buble sunt pe placul fanilor artistei. Cu toate acestea, nu au întârziat să apară și câteva replici dure. Nu de puține ori vedeta a fost protagonista unor scandaluri în lumea mondenă. Cu toate acestea, artista se bucură din plin de celebritate și de aprecierea fanilor ei.

De ce și-a șters frumoasa cântăreață toate pozele de pe Instagram

Recent, Lidia Buble i-a îngrijorat pe urmăritorii din mediul online după ce și-a șters toate fotografiile de pe Instagram și a pus un fundal negru. Mulți dintre urmăritori au crezut că vedeta este în doliu și au lăsat mesaje de condoleanțe. Alții au considerat că artista și-a șters fotografiile de pe Instagram pentru că își dorește o perioadă să fie departe de lumina reflectoarelor.

Controversele și discuțiile din mediul online sunt numeroase, iar faptul că Lidia Buble nu și-a motivat alegerea făcută a surprins și mai mult. Până acum artista nu a dezvăluit misterul de pe contul ei de socializare, spre uimirea publicului.

De replici dure și mesaje controversate în mediul online a avut parte și Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta s-a afișat în ipostaze inedite pe Instagram alături de celebrul antrenor, care se afla în plin proces de divorț de fosta soție, Anamaria Prodan.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se află în atenția tuturor pe rețelele de socializare este Andreea Tonciu. Focoasa brunetă își uimește admiratorii cu fotografii nud și ținute sexy.

Lidia Buble își surprinde mereu fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze nud. Celebra artistă face furori cu ținutele provocatoare, spre încântarea internauților. Recent, cântăreața a luat o decizie neașteptată și și-a șters toate pozele de pe Instagram, fără a preciza motivul.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *