Prima pagină » Cancan » Lidia Buble, fotografie de senzație cu mama ei! Cum arată și cu ce se ocupă cea care i-a dat viață

Lidia Buble, fotografie de senzație cu mama ei! Cum arată și cu ce se ocupă cea care i-a dat viață

20 oct. 2021, 14:48,
în Cancan

Lidia Buble a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de mama ei. Nu o să îți vină să crezi cât de bine seamănă cele două. Mai mult, artista și-a refăcut și viața sentimentală, acum având un nou iubit. După cum se știe, Lidia a avut o relație destul de intensă cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1, de care s-a despărțit în urmă cu doi ani.

Lidia Buble a fost dintotdeauna o familistă convinsă, afișându-se mereu cu surorile ei. În urmă cu ceva timp, a postat o poză și cu mama sa cu care se mândrește nespus de tare. Rahela Buble are 11 copii, una dintre aceștia fiind Lidia. Artista a declarat că e foarte fericită că are o familie atât de numeroasă și o copilărie de vis. Lidia Buble, în vârstă de 28 de ani, este, la momentul actual una dintre cele mai iubite artiste din România, dovadă și numărul mare de urmăritori de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, artista nu și-a neglijat niciodată viața personală, mai ales când a fost vorba despre familie.

Lidia Buble își iubește foarte mult mama

Deși își iubește familia ca pe ochii din cap, cântăreața a fost mai discretă în ceea ce privește afișarea părinților. În schimb s-a postat în diverse ipostaze cu frații ei, iar publicul a apreciat relația frumoasă care este între ei. Lidia Buble se află cumva la mijlocul familiei, aceasta având patru frați mai mici (Estera, Lorena, Diana și Elisei) și șase mai mari (Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin și Iosif). Alături de mezina familiei, Estera Buble, Lidia a și participat la Asia Express, unde au avut mare succes.

Rahela Buble, mama vedetei, nu avut un loc de muncă, preferând să se ocupe atent de educația și formarea celor 11 copii ai săi. Astfel, le-a oferit o copilărie pe care și-o amintesc cu drag și au ajuns astăzi, adulți responsabili și educați.

„Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, spunea în urmă cu câțiva ani Lidia Buble.

De ce surpriză a avut parte Lidia Buble de ziua ei

La momentul împlinirii vârstei de 28 de ani, Lidia Buble se afla la filmările show-ului Asia Express, la care a participat împreună cu sora sa. Părinții s-au gândit să îi facă o surpriză și i-au realizat material video, prin care i-au transmis cele mai calde urări. În videoclip apare și Lorena, una dintre surori, care l-a rândul ei, a ținut să marcheze momentul și să îi ureze un frumos „La mulți ani”.

Lidia Buble

Lidia și Estera Buble au participat la Asia Express

„Pentru că Preaiubitul Dumnezeu a rânduit ca într-o zi de 9 iunie să ne mai trimită încă o prințesă, prințesa Lidia. Noi dorim ca această călătorie pe care o face pe mapamond să fie sub privirile Domnului. Dumnezeu să o păzească pe ea și pe Estera, să se poată întoarce cu pace și cu liniște, să le poarte Dumnezeu de grijă. Dumnezeu să te binecuvânteze cu toată sănătatea trupească și spirituală. Amin! Aleluia”, a spus tatăl artistei, Viorel Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
09 august 2024
09 august 2024