Prima pagină » Cultural » Lidia Buble, diagnostic neașteptat din partea medicilor! „Mi s-au tăiat picioarele de la jumătate…”

Lidia Buble, diagnostic neașteptat din partea medicilor! „Mi s-au tăiat picioarele de la jumătate…”

04 iul. 2024, 11:11,
BZI.ro, în Cultural

Lidia Buble le-a povestit fani lor ei despre ce diagnostic neașteptat a primit din partea medicilor. Semne tulburătoare au marcat debutul bolii artistei, apărând în urmă cu câțiva ani, într-o etapă marcată de dificultăți emoționale. Diagnosticul primit de la cei mai prestigioși medici din Viena a fost unul devastator, aruncând-o pe artistă într-o stare de șoc prelungită.

Abia acum, îndemnată de tatăl său, a găsit puterea de a vorbi despre suferința sa.

Lidia Buble, diagnostic neașteptat din partea medicilor

Simptomele problemei de sănătate a artistei s-au manifestat pentru prima dată acum câțiva ani, sub forma unor pete roșii bizare pe piele, însoțite de mâncărime. Neglijând initial problema, Lidia Buble a observat o proliferare a petelor, determinând-o să apeleze la un medic specialist. În urma consultatiei medicale, diagnosticul primit a fost de psoriazis.

Lidia Buble a respins cu tărie diagnosticul pus de medici, căutând soluții alternative. A consultat cele mai prestigioase clinici și dermatologi din Viena, dar verdictul a rămas neschimbat: psoriazis. Determinată să lupte împotriva bolii, artista a respectat cu strictețe tratamentul recomandat, inclusiv medicamente sub formă de pastile și creme, totuși, boala continua să avanseze.

Epuizând toate opțiunile medicale, Lidia Buble a ales să împărtășească diagnosticul familiei sale. O perioadă de rugăciuni intense a urmat, aducând alinare și vindecare, considerată de artistă ca fiind „medicamentul” cel mai eficient.

Lidia Buble a mers la medicii din Austria

După o luptă îndelungată de doi ani, artista a observat cu bucurie o ameliorare semnificativă: petele își diminuau intensitatea și dispăreau treptat, semnalând vindecarea de psoriazis. Cu inima plină de speranță, Lidia Buble a promis fanilor să împărtășească povestea experienței dificile pe care a reușit să o depășească.

„Urmează să vă mărturisesc ceva ce s-a întâmplat în viața mea, fac acest lucru doar la sfatul tatălui meu, pentru că eu nu aș fi vrut să povestesc despre lucrurile astea niciodată.(…) Știu că pe unii dintre voi o să vă ajute și vreau să vă readuc aminte, deși sunt convinsă să știți cât de important este să ne rugăm, să avem credință.(…) În urmă cu aproximativ 2 ani de zile, pe pielea mea au început să apară niște pete foarte ciudate. În primă fază n-am prea băgat de seamă, m-am gândit că e o alergie, am ignorat total situația, după care am văzut că a început să se înrăutățească. Au început să-mi apară pe față, pe tot corpul, am spus că e cazul să merg la un dermatolog, pentru că nu mi se părea că este normal ce se întâmplă cu pielea mea.

Am mers la primul dermatolog, mi-a prescris 2-3 creme să mă dau o perioadă cu ele, mi-a dat și niște pastiluțe pentru alergii, m-am tot dat cu ele, nu se întâmpla nimic. Mi-au tăiat o bucată mică din piele, cam 4 milimetri și au trimis-o la un laborator în Viena. Au trecut 2 luni nimeni, nimic. Îmi scrie doctorul: „Te rog frumos să te prezinți la cabinet”, mi-a zis: „N-am deloc vești bune pentru tine”, în acel moment mi s-au tăiat picioarele de la jumătate, nici nu voiam să aud ce are să-mi zică.

Mi-a zis: „N-am vești bune, rezultatul arată că ai psoriazis”. Aveam nodul în gât și mi-au sărit lacrimile din ochi, iar mă emoționez pentru că îmi aduc aminte că n-am primit deloc bine vestea asta. M-a întrebat dacă moștenesc pe cineva din familie, i-am zis „Din câte știu, la mine în familie sunt toți sănătoși tun”. „Ai trecut printr-o perioadă mai grea în ultima vreme?” și zic „Da”, „Atunci înseamnă că ți-a ieșit pe fond de stres, din cauza supărărilor, ți s-a declanșat psoriazis”, a povestit Lidia Buble, pe pagina personală de Instagram.

Lidia Buble a primit un diagnostic neașteptat a primit din partea medicilor, iar acum a reușit să depășească momentul și să vorbească deschis cu fanii ei despre asta.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *