Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble, detalii despre modul în care a reușit să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion

Lidia Buble, detalii despre modul în care a reușit să treacă peste despărțirea de Răzvan Simion

30 iul. 2020, 22:48,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mulți au fost curioși să știe cum a trecut Lidia Buble peste despărțirea de Răzvan Simion. Vedeta a povestit cine au fost cei care i-au fost mereu alături.

Vestea că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit a șocat pe toată lumea în urmă cu două luni. Multă lume a spus că ei s-ar fi despărțit cu mai mult timp înainte ca prezentatorul să facă anunțul pe rețelele sociale. Mesajul postat de el a fost unul extrem de emoționant.

După ce și-a spus adio, Lidia s-a refugiat la părinții ei. Familia a fost mereu alături de ea indiferent de situație și a ajutat-o. Vedeta a stat mult timp, și-a aniversat chiar și ziua de naștere. Avea nevoie de ei. Au ajutat-o așa cum au putut, pentru că cele mai bune sfaturi vin din parte părinților.

Așadar, familia a jucat un rol extrem de important în viața cântăreței în ultimele două luni. Nu are timp să meargă prea des pe la ei, dar revine cu drag în casa părintească. Lidia Buble a mai mărturisit că eu nu merg la psihilog, ci la pastor.Tatăl și fratele ei sunt buni sfătuitori și nu se ascunde de ei niciodată.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare.”, a povestit Lidia Buble pentru viva.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *