Prima pagină » Cancan » Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau. „Atâta iubire…”

Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau. „Atâta iubire…”

04 mart. 2024, 12:30,
în Cancan

Lidia Buble a discutat deschis despre inelul primit ca dar de ziua ei de naștere și despre legătura cu omul de afaceri, Horațiu Nicolau. Artista este recunoscută pentru discreția în ceea ce privește viața sa personală și rareori împărtășește detalii despre relația sa amoroasă.

Cu toate acestea, recent, cântăreața a dezvăluit câteva informații despre planurile sale de viitor.

Ce spune Lidia Buble, despre relația cu Horațiu Nicolau

Participând la emisiunea Vorbește Lumea, Lidia Buble a atras atenția prezentatoarei Lili Sandu, după ce a fost surprinsă purtând un inel care părea asemănător cu un solitaire – un tip de inel de logodnă cunoscut. Acesta era de fapt un inel cu un diamant superb, pe care artista l-a primit cadou de ziua ei de naștere anul trecut, când a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani. Deși a explicat că nu este vorba despre un inel de logodnă, cântăreața a subliniat de mai multe ori că acesta este obiectul cel mai prețios pentru ea.

Lili Sandu: „Dă-ne o veste!”

Lidia Buble: „A, nu e aia! Numai pe degetul ăsta (n.r. – inelar) îmi vine, pe restul mi-e mare. Dar îți dau o veste, am schimbat prefixul. L-am primit cadou de ziua mea, la împlinirea vârstei de 30 de ani, dar deja i-am făcut de anul trecut. Așteptăm altul pentru aia (n.r. – logodnă)”, a fost discuția dintre cele două vedete.

Referitor la legătura sa cu Horațiu Nicolau, Lidia recunoaște că se simte mai fericită ca niciodată. Artista a menționat că se simte tot mai sigură alături de partenerul său, care o sprijină în toate acțiunile sale și îi oferă toată atenția și iubirea.

„Tot ce-mi dăruiește sentimental e mai mult decât aș fi visat vreodată, și în rest pe lângă (n.red. – bani)… aia nu mai punem că și acolo, dar acolo știi cum e, pentru aia și eu am muncit întotdeauna și mă puteam răsfăța și singură… dar așa, cu atâta iubire, atâta înțelegere și susținere, deci mă face să cred că pot să mut munții din loc”, a mai povestit Lidia Buble.

Cei doi formează un cuplu de peste un an de zile

De mai bine de un an, Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, are o relație discretă cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri de succes în vârstă de 62 de ani. Chiar dacă au fost surprinși împreună de paparazzi în diverse ocazii, ambii au ales să nu dezvăluie detalii despre natura relației lor. La nunta Cătălinei Ponor, cântăreața și partenerul său au avut prima apariție publică ca și cuplu, menținând totuși un nivel ridicat de discreție. Într-o emisiune la care a fost invitată, Lidia Buble a explicat motivul pentru care preferă să-și păstreze relația departe de ochii publicului.

În emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, Lidia Buble a confirmat că se află într-o relație și a explicat motivele pentru care nu dorește să fie văzută în public alături de Horațiu Nicolau. Având în vedere experiențe negative din trecut, artista alege să nu mai ofere informații despre viața sa personală.

„Eu îi aparțin doar lui Dumnezeu. Cred că m-am fript de prea multe ori, nici acum nu mi-a trecut. Eu sunt o carte deschisă, dar nu mă ajută întotdeauna. Cred că oamenii vor să știe mai mult de mine, despre muzica mea. Lidia din Ardeal e fericită, răsfățată și iubita de toată lumea. În ultimii ani sunt și mai fericită, iar când mai vine și altcineva și aduce plus valoare sunt și mai fericită”, a spus Lidia Buble despre relația cu Horațiu Nicolau, potrivit Digi FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *