Prima pagină » Cancan » Lidia Buble are probleme cu legea. Artista ar fi mituit doi agenți de la Poliția Rutieră

Lidia Buble are probleme cu legea. Artista ar fi mituit doi agenți de la Poliția Rutieră

10 nov. 2021, 11:41,
BZI.ro, în Cancan

Îndrăgita artistă Lidia Buble are probleme cu legea și este în vizorul procurorilor după ce ar fi mituit doi agenți de la Poliția Rutieră! Se pare că la un moment dat, blonda a fost oprită în trafic și pentru a scăpa basma curată ar fi oferit bani agenților. Totul a ieșit la iveală după ce ea a povestit unui amic, iar acum oamenii legii au intrat pe fir.

Lidia Buble este una dintre cele mai în vogă artiste din România, melodiile acesteia fiind în preferințele tuturor. De asemenea, anul acesta, Lidia a participat alături de sora ei Ester Buble la Asia Express, unde au făcut o figură frumoasă. Cu toate acestea, în momentul de față, numele ei se află în centrul unui scandal după ce s-a aflat că este cercetată de procurori. Și totul după ce în urmă cu ceva timp, ea a fost oprită în trafic, iar agenții de poliție i-au cerut să sufle în etilotest. Se pare că Lidia Buble a ajuns la o înțelegere cu aceștia și le-a oferit o sumă de bani.

Lidia Buble, probleme cu legea

Lidia Buble a încălcat legea, iar acum ea este cercetată de oamenii legii. Aceasta ar fi mituit doi agenți de poliție care au verificat-o în trafic și ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi povestit totul unui amic. Acum, artista care are 10 frați și surori se află în prim-planul unei situații destul de neplăcute. Aceasta a fost chemată de oamenii legii pentru a da explicații, după ce, în urmă cu ceva timp, aceasta a mituit doi agenți de la Brigada Rutieră care au oprit-o în trafic pentru un control.

Artista se îndrepta spre locuința ei din București la acel moment. Cei doi polițiști i-ar fi cerut acesteia să sufle în etilotest, însă a refuzat și a sunat un prieten căruia i-a cerut sfatul pentru a ieși din această situație, semn că ar fi consumat băuturi alcoolice și încerca să evite sancțiunile. Amicul a îndemnat-o pe artistă să le ofere o sumă de bani celor doi agenți de la Rutieră, iar ei să sară peste această procedură. Zis și făcut! Cei doi agenți ar fi acceptat banii, iar Lidia Buble și-a văzut în continuare de drum, dar nu înainte să-și sune prietenul și să-i povestească cu lux de amănunte cum s-a desfășurat totul.

A „căzut” pe interceptare

Comnplicațiile pentru Lidia Buble au apărut deoarece telefonul amicului artistei era interceptat de procurori. Așadar, atât ea, cât și cei doi agenți de la Rutier[ ar fi scăpat basma curată, dacă telefonul amicului artistei nu ar fi fost pus sub monitorizare de către procurori. Se pare că bărbatul este vizat într-o anchetă care privea presupuse infracțiuni asemănătoare criminalității organizate.

Procurorii au deschis un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită, potrivit informațiilor furnizate de gandul.ro. Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu Lidia Buble și cum se vor rezolva respectivele ei probleme cu legea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *