Prima pagină » Cancan » Lidia Buble a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”

Lidia Buble a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu: „Știe cineva dacă e căsătorit?”

03 dec. 2021, 15:18,
în Cancan

Lidia Buble a făcut dezvăluiri inedite despre Cătălin Scărlătescu. În urma acestor evenimente, lumea s-a întrebat dacă nu cumva artista s-a despărțit de actorul cubanez Harlys Beccera. După terminarea emisiunii Asia Express, concurenții au participat la o ediție specială Chefi la cuțite. Cu toate acestea, Lidia și Estera au lipsit.

Deși a apărut alături de actorul cubanez Harlys Beccera, în urmă cu câteva săptămâni, Lidia Buble le-a dat fanilor de înțeles că nu ar mai fi într-o relație. În ediția specială „Chefi la cuțite” difuzată luni, 29 noiembrie, concurenții sezonului 4 Asia Express – Drumul Împăraților au avut șansa să-și pună la încercare abilitățile culinare. Lidia și sora ei, Estera Buble, au lipsit, dar au urmărit emisiunea de acasă.

Lidia Buble a pus ochii pe Cătălin Scărlătescu

După difuzarea ediției, artista Lidia Buble a făcut un anunț pe pagina de Instagram, dându-le fanilor de gândit. Mai exact, Lidia susține că dacă Cătălin Scărlătescu este un bărbat singur, vedeta va scoate rochia de mireasă de la naftalină.

„Și acum ca să revin în forță de la Asia Express, știe cineva să îmi răspundă dacă e căsătorit Scărlătescu sau ceva? Că imediat scot rochia de la naftalină. Doar nu credeți că acum dacă m-am întors din Asia, gata, s-au terminat căutările. Că voi știți ce am spus eu acolo când am plecat”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

În încheiere, Lidia Buble a ținut să menționeze că totul a fost făcut în spirit de glumă, iar story-urile ei reprezintă un pamflet.

Lidia Buble a spus de ce nu a participat la „Chefi la cuțite”

În continuare, artista, care provine dintr-o familie cu mulți frați și surori, le-a dezvăluit internauților adevăratul motiv pentru care nu a participată la difuzarea ediției speciale. Acest lucru s-a întâmplat deoarece Estera, sora ei, locuiește în Austria și nu a vrut să meargă singură la emisiune.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens. Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show tv unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`