Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble a filmat topless pentru noul videoclip. Imaginile care au stârnit controverse. „Cam vulgară”

Lidia Buble a filmat topless pentru noul videoclip. Imaginile care au stârnit controverse. „Cam vulgară”

18 mai 2024, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Lidia Buble, în vârstă de 30 de ani, și-a surprins fanii cu ultimele imagini publicate pe contul de socializare. În timp ce unii au admirat-o alții sunt de părere că artista are o apariţie vulgară. Interpreta se pregătește să lanseze un nou single, „Buzele Tale”, al cărui videoclip pare să-l fi filmat pe o plajă din Grecia.

Cântăreața a postat mai multe fotografii de la filmări pe Instagram, generând numeroase comentarii atât pro, cât și contra.

„Tocmai am terminat filmările pentru următoarea piesă”, a scris artista în dreptul celei mai recente postări de pe Instagram. Solista se mândrește cu o siluetă de invidiat, rezultatul unei vieți active și pline de iubire. „Mă hrănesc cu dragoste”, a spus Lidia Buble la Fresh by Unica.

Cum se menține Lidia Buble în formă

„În general sunt foarte disciplinată. Nu mănânc carne, asta nu pentru că încerc să mă abțin, ci pentru că nu-mi place. Am încercat de foarte multe ori aproape toate felurile și nu se lipește de mine. Pește mănânc foarte mult. Legume… Dulciurile, aici este punctul meu slab. N-aș putea să trăiesc fără dulciuri. Adică prefer să renunț la o masă și să mănânc dulce, decât invers”, a spus Lidia Buble, la Fresh by Unica.

„Merg la sală. Încerc să ajung de cel puțin trei ori pe săptămână. Dacă îmi permite timpul, o fac și mai des. Masaj cât de mult. Și în rest încerc cât de cât să am un meniu echilibrat. Zahăr cât mai puțin, chiar dacă îmi place foarte mult. De exemplu, încerc să caut dulciuri cu altfel de îndulcitor, din Stevia sau miere naturală. Și mă hrănesc cu dragoste. Cred că de-asta arăt atât de bine”, a completat solista.

Reacțiile la imaginile cu Lidia Buble topless au fost împărțite. „Cam vulgară, dar poate muzica e ce trebuie…”, a comentat cineva. „Haters gonna hate, dar un lucru e cert, red alert de superbitate aici”, a scris un alt urmăritor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *