Prima pagină » Cultural » Lidia Buble a făcut confesiuni despre trecut. „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”

Lidia Buble a făcut confesiuni despre trecut. „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”

19 iun. 2024, 12:09,
BZI.ro, în Cultural

Lidia Buble, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a făcut confesiuni despre trecutul său și metodele pe care le-a folosit pentru a depăși momentele dificile. La vârsta de 31 de ani, Lidia Buble se bucură de o carieră de succes.

De-a lungul timpului, cântăreața a preferat să păstreze o distanță între viața ei personală și publicul larg, însă recent a decis să se deschidă și să împărtășească mai multe într-un interviu emoționant.

Lidia Buble, confesiuni despre trecut

În timpul interviului, Lidia Buble a vorbit deschis despre greșelile făcute în trecut și despre lecțiile pe care le-a învățat din ele. Artista a recunoscut că, deși a avut parte de momente dificile, a găsit modalități personale de a le depăși fără să aibă nevoie de terapie.

„Cred că terapia mea și toată puterea și seva cu care eu mă încarc o iau de la părinții mei. De la faptul că îmi hrănesc sufletul prin a citi din Biblie. Nu există zi în care să nu mă rog. Se mai întâmplă uneori să și postesc. Noi, în cultul nostru penticostal, avem doar postul negru. Adică nu mănânci, nu bei apă, doar te rogi și stai de vorbă cu Dumnezeu. Eu cel mai mult am rezistat două zile’, a povestit Lidia Buble, la Fresh by Unica.

Deși își recunoaște greșelile, cântăreața afirmă că nu regretă nimic.

„N-am niciun regret în viața asta. Nu regret nimic. Chiar dacă sunt conștientă că, la un moment dat, am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli, eu n-aș fi reușit să fiu persoana care sunt în ziua de azi. Sunt foarte încăpățânată și niciodată nu m-am învățat minte și n-am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Eu trebuie să dau cu capul și de 100 de ori în același loc ca să-mi învăț lecția’, a mai spus Lidia Buble.

Ce relație are Lidia Buble cu surorile ei

Pasiunea Lidiei Buble pentru muzică a fost insuflată de tatăl său, care i-a oferit șansa de a-și descoperi talentul vocal în cadrul corului bisericii penticostale Emanuel din localitatea natală, unde acesta slujește ca preot.

Pe lângă îndrumarea tatălui, Lidia o consideră pe mama sa un model de viață demn de urmat. Mama artistei a demonstrat o forță extraordinară în creșterea cu succes a celor 11 copii, oferindu-le dragoste, sprijin și educație.

Recent, Lidia Buble a făcut confesiuni despre trecut și a spus că nu regretă absolut nimic chiar dacă a făcut mai multe lucruri pentru care ar putea fi judecată.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *