Prima pagină » Actualitate » Lidia Buble a dat vestea cea mare, cu mâna pe burtică! „Acum țin de mână doi!”

Lidia Buble a dat vestea cea mare, cu mâna pe burtică! „Acum țin de mână doi!”

09 sept. 2024, 08:25, 2 ,
în Actualitate

Lidia Buble a dat vestea cea mare, cu mâna pe burtică. Cântăreața este cea mai fericită mătușică din lume. Artista a anunțat că sora ei este însărcinată, chiar cu mâna pe burtica de graviduță a acesteia.

Lidia Buble a dat vestea cea mare, cu mâna pe burtică

Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și a reușit să ajungă foarte aproape de sufletele oamenilor, care îi sunt alături la orice pas. Cântăreața este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii ei aproape toate momentele importante din viața la, iar la fel s-a întâmplat și de această dată.

Artista este extrem de bucuroasă că va deveni mătușă din nou, asta pentru că sora ei, Diana, este însărcinată. Lidia Buble a mărturisit că este nerăbdătoare ca bebelușul să vină pe lume.

„Nu te-am mai ținut de mână de când erai măruntă. Acum nu țin doar unul de mână, țin doi.(…) Abia aștept să vină”, a spus Lidia Buble, în timp ce se afla alături de sora ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Ldia Buble le povestea urmăritorilor săi din mediul online că starea sa de sănătate nu este foarte bună, explicându-le fanilor și care au fost simptomele cu care s-a confruntat.

„O să fiu foarte sinceră. Sunt puțin mai bine, tot nu sunt eu în apele mele, adică nu ma simt la capacitate maximă. Am mai luat niște fiole, mi-a dat o doamnă asistentă astăzi să iau, încă n-am făcut nimic pe venă, dar de luni încep, pentru că e cazul.Am în permanență stări de leșin și stări de vomă. Mă simt foarte slăbită. E o stare foarte ciudată pe care n-am mai avut-o de vreo opt ani de zile”, a declarat Lidia Buble, pe Instagram.

Sora cea mică a Lidiei Buble s-a măritat la 21 de ani

Lorena Buble, sora cea mai mică dintre surorile Buble, s-a măritat în urmă cu o lună și toată familia s-a reunit să-i celebreze fericirea. Lorena a fost o mireasă ca din poveștile cu prinți și prințese. Imagini superbe cu tinerii însurăței.

Lidia Buble a jucat la nuntă weekendul acesta, tocmai la Bistrița, acolo unde sora ei cea mică, Lorena Buble, a pășit la altar cu bărbatul vieții ei, Darius Fetti. Mirele are 23 de ani, este din Bistrița și este și el apropiat de biserică și de Dumnezeu, după cum se vede pe pagina lui de Instagram. Cei doi tineri, uniți de iubire, dar și de credință, au făcut cununia civilă pe 8 august, iar cununia religioasă, duminică, pe 11 august.

Bineînțeles că la nuntă s-a reunit toată familia Lidiei Buble, de la Deva. Sunt în total 11 frați, solista fiind cel de-al patrulea copil al familiei Buble. În ordinea nașterii sunt Lorena (21 ani), Diana (26 de ani), Elisei (28 de ani), Lidia (31 de ani), Estera (33 de ani), Daniel (37 de ani), Corneliu (39 de ani), Daniela (41 de ani), Simion (43 de ani), Beniamin (45 de ani), Iosif (47 de ani). Cu atâția frați, și nepoții sunt numeroși, iar familia se mărește, din nou, căci două dintre surorile Buble sunt însărcinate în această perioadă. Este vorba despre Diana și Estera. De altfel, Lidia Buble a dat vestea cea mare, cu mâna pe burtică.

Comentarii
  • Cine plm o mai fi si asta? E relevanta? Ce praseste?

  • Cum ce prășește ? E aia care a prășit tot lanul de știuleti din Povestea Poveștilor a lui Ion Creangă !, nu este relevantă pentru noi ăștia mai serioși dar ea are un repertoriu bogat de scule , a cintat la multe microfoane și acum cam începe să latre la lună ca înbătrineste și o cam uită lumea !,asta este ciclul vieții de gheișă și ei i se cam termină tura , acuși postează poze cu un moș , un cățel , pisic , ceva acolo s-o mai vadă lumea cît este de fericită miloaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
13 septembrie 2024
13 septembrie 2024