Prima pagină » Cancan » Lidia Buble a cântat cu surorile și frații ei în biserică. Cum a fost îmbrăcată vedeta la slujbă

Lidia Buble a cântat cu surorile și frații ei în biserică. Cum a fost îmbrăcată vedeta la slujbă

02 ian. 2024, 09:42,
BZI.ro, în Cancan

Lidia Buble a cântat cu surorile și frații ei în biserică, chiar și după ce a ajuns vedetă de renume și a părăsit meleagurile natale. Blondina revine frecvent acasă, în special în preajma sărbătorilor, când se adună toată familia. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă și are încă4 surori și șase frați.

Lidia Buble, fiică de pastor, nu a uitat de unde a plecat și, de fiecare dată când ajunge la Deva, participă și la evenimentele religioase organizate de tatăl ei. Cântă în biserică alături de frați și de surori sau asistă la slujbe.

Lidia Buble a cântat cu surorile și frații ei în biserică

E plin YouTube-ul de melodiile pop ale Lidiei Buble, solista fiind de cele mai multe ori în trending, atunci când lansează câte o piesă. Dar tot pe YouTube găsim și melodii religioase cântate de fosta iubită a lui Răzvan Simion. Lidia nu se sfiește să apară alături de familia ei, în biserica penticostală din Deva, acolo unde tatăl ei este pastor.

Ba chiar, la un moment dat, surorile Buble au cântat toate și la nunta uneia dintre ele, și anume Diana, iar videoclipul a stârnit multă emoție. Îmbrăcate în rochii de seară ca la nuntă, fetele au interpretat melodia „Dragostea nicicând nu va pieri”, în cinstea mirilor.

Într-un alt videoclip, fetele cântă alături de frații lor, iar Lidia iese în evidență și cu vocea, dar și cu ținuta. solista este o împătimită a modei și poartă un trenci în culoarea fildeșului și o pălărie cu boruri largi.

Lidia Buble are 4 surori și 6 frați

Descoperită în 2013 de Adi Sînă, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute și ascultate soliste din România. La începuturi ei în showbiz, Lidia a povestit ce viață liniștită și modestă avea la Deva, alături de familia ei numeroasă.

„Sunt al patrulea copil al familiei Buble. Asta e ordinea: Lorena, Diana, Elisei, eu, Estera, Daniel, Corneliu, Daniela, Simion, Beniamin, Iosif. Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara Lidia Buble în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *