Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lidia Buble a atras toate privirile cu ultima sa apariție la un concert

Lidia Buble a atras toate privirile cu ultima sa apariție la un concert

10 iul. 2023, 08:43,
în Cancan ultimă oră

Nu demult, Lidia Buble a ales să ia o pauză de la activitățile online și de pe rețelele sociale pentru câteva săptămâni, mărturisind că nu se mai simțea împlinită și că avea nevoie de mai mult timp pentru sine. Ulterior, vedeta a revenit cu o schimbare de stil, care i-a amplificat încrederea în sine. Cea mai recentă fotografie pe care a publicat-o pe Instagram demonstrează că artista se simte mai bine ca niciodată în pielea ei și nu s-a sfiit să împărtășească acest lucru cu fanii.

Cu mai mult de un an în urmă, Lidia Buble a luat o pauză de la social media, spre dezamăgirea fanilor ei. Cu toate acestea, nu după mult timp a revenit cu o schimbare de look spectaculoasă, dar mai ales cu un nou stil vestimentar. Vedeta este foarte atentă la ținutele în care se fotografiază și este tot timpul în pas cu tendințele. Aparițiile îndrăznețe nu mai sunt străine pentru ea, iar ultima fotografie i-a uimit pe internauți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Cum a apărut Lidia Buble la un concert

Pregătită de un concert în Mioveni, Lidia Buble s-a fotografiat în oglinda din baia camerei de hotel. Îmbrăcată într-o ținută extrem de provocatoare, formată dintr-un top fără bretele din dantelă albă și transparent, jeanși foarte scurți, o pereche de cizme foarte înalte silver, până la jumătatea coapsei, și un trench gri peste, vedeta a fost în centrul atenției.

„A fost singura oglindă în care am reușit să-mi fac și eu o poză înainte de concert. Nu mă certați. P.S: am uitat să-mi pun ștrampiiiiiii”, a scris vedeta în descrierea fotografiei.

Dacă majoritatea internauților i-au apreciat ținuta vedetei, câțiva oameni i-au criticat apariția de la Mioveni. Unii au susținut că este puțin prea îndrăzneață, iar fotografia publicată pe internet ar fi nepotrivită.

„Vaiii unde ai ajuns!” / „Să nu răceşti!”, „Doamne fereşte!”, au scris unii internauți în comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Artista a fost victima unui furt în vacanță

Recent, Lidia Buble s-a întors dintr-o vacanță de vis, unde a sărbătorit și împlinirea vârstei de 30 de ani. Cântăreața i-a ținut la curent pe fani cu tot ce s-a întâmplat, inclusiv cu un eveniment nefericit. Artista a fost victima unui furt chiar în camera sa de hotel, pentru a doua oară în ultimele luni. Vedetei i-a fost furată o geantă scumpă, vacanța artistei fiind perturbată de un astfel de incident scandalos.

„Geanta nu este acasă, a fost furată. Nu o să stau cu mâinile în sân să nu fac nimic. Foarte mulți dintre voi mi-ați dat mesaje că de ce nu le-am închis în seif. Nu-mi încap în seif, multe lucruri nu-mi încap în seif. Mulți dintre voi mi-ați scris că de ce nu le-am închis în valiză. Primele genți care mi-au fost furate, într-o altă vacanță, erau într-o valiză închisă. Mi-a fost spartă valiza și mi-au fost furate gențile. Îmi vine să o iau razna. Am spus ieri că asta o să fac de acum încolo: când o să mai plec în vacanțe, pur și simplu nu îmi mai iau lucruri la mine. Nu mai am siguranță nicăieri și nici nu stau la orice fel de hotel. Și dacă aș fi stat, oriunde, nu mi se pare normal ce se întâmplă. Este ceva ce nu ai voie să faci în viața asta.

Așa că, dragilor, mare atenție de acum încolo când plecați în vacanță. Nu vă bazați pe faptul că sunteți cazați la un hotel de lux și nu se poate întâmpla. Vă zic eu că se poate întâmpla, am trecut de două ori prin asta unde am fost cazată. Nu știu, într-adevăr, ceasurile, diamantele, cardurile, banii și astea micuțe, da, încap. Niște genți nu o să vă încapă. Așa că mare grijă de acum! Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta a doua oară. Îmi vine și să urlu, trec prin foarte multe stări. Mâine e ziua mea. Înainte de 30 să mi se facă o bucurie din asta?„, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024