Prima pagină » National » Liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, la BZI LIVE, a făcut dezvăluiri incendiare despre secretele războiului dintre Israel și Hamas – VIDEO
Liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, la BZI LIVE, a făcut dezvăluiri incendiare despre secretele războiului dintre Israel și Hamas - VIDEO

Liderul S.O.S. România, Diana Șoșoacă, la BZI LIVE, a făcut dezvăluiri incendiare despre secretele războiului dintre Israel și Hamas – VIDEO

03 nov. 2023, 14:21, 1 ,
B, , h, , în National

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a discutat la BZI LIVE astăzi, 3 noiembrie 2023, despre războiul dintre Israel și Hamas. Președintele S.O.S. România compară conflictul militar din Orientul mijlociu cu cel din Ucraina.

„Multe lucruri din Ucraina le revedeţi în războiul israelo-palestinian. E copie fidelă. Puterile care au interes s-au urcat peste cadavre. Avem puterea Israelului care este o putere ce conduce America. Treziți-vă, America este condusă de oameni politici evrei. America s-a urcat cu bocancii pe acest conflict pentru interese financiare şi de resurse. Nu toate filmările pe care le vedeţi sunt reale. Sunt în legătură cu mulţi oameni din Israel”, a transmis Diana Șoșoacă, senator de Iași.

Diana Șoșoacă, despre războiul dintre Israel și Hamas

Liderul S.O.S. România a menționat că primește numeroase mesaje din partea românilor aflați în Israel în care aceștia spun că totul a fost organizat. Diana Șoșoacă a afirmat că Israel prin atacurile sale provoacă Holocaust.

„Un muncitor m-a sunat şi mi-a spus că am dreptate despre înarmarea Hamasului şi despre atacul asupra Israelului. Tot a fost aranjat între cele două echipe pentru că în Israel când se întâmplă ceva, în maxim 3 minute apare organul de control. În cazul atacului Hamas, s-a intervenit după 4 ore. Asta mi-a spus un român din Israel. Una dintre posibilităţile ce vor urma acestui război. Aţi văzut cu toţii şi ne-am întrebat de ce ţările arabe, Rusia, televiziunile mainstream susţin Palestina, când erau pentru Israel? Israel provoacă Holocaust, îmi asum ce spun. El urlă ca a fost victima, dar provoacă acelaşi lucru, îi extermină pe palestinieni. Acolo au murit peste 20.000 de oameni. Ce cauţi tu să intri acolo? Cum a fost înarmat Hamas? Israelul apără tot, am fost oripilată de efectivul de militari pe stradă, cu mâna pe mitralieră. Acolo e teroare, dacă făceai o mişcare sau să spui ceva, te pot împuşca oricând, e terorism asta. Înţeleg că vă certaţi cu ceilalţi, dar nu se poate trăi aşa”, a menționat președintele S.O.S. România.

Diana Șoșoacă, despre susținerea Palestinei

În continuarea declarațiilor sale, Diana Șoșoacă a menționat că la nivel mondial se creează o mișcare de susținere a Palestinei, iar România trebuie să fie neutră pentru a-și apăra teritoriile. De asemenea, senatorul de Iași l-a adus în discuții pe premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Parlamentarul a menționat că poporul din Israel îl urăște pe Benjamin Netanyahu, iar dacă premierul nu va fi dat jos de la conducere, se vor organiza atacuri teroriste împotriva cetățenilor evrei – în întreaga lume.

„Se creează la nivel mondial o mişcare de susţinere a Palestinei, care nu este un stat recunoscut de toate statele membre ONU. România l-a recunoscut şi Ceaușescu a încheiat o pace între Israel şi Palestina la Bucureşti. Orice om politic normal la cap va trebui să menagerieze foarte bine acest conflict. Netanyahu este duşmanul propriul său popor. Lumea vă urăşte atât de mult încât dacă nu-l daţi jos pe Netanyahu veţi fi eliminaţi din orice ţară din lumea asta, de ură. Ceea ce nu doreaţi voi, din victime să deveniţi calai. Trebuie să se facă ceva, daţi-l jos pe Netanyahu. În toate Serviciile Secrete ale lumii este grad zero de teroare. Vor începe atacuri teroriste împotriva cetăţenilor evrei. Nu vreau să moară nimeni. Oamenii de rând, popoarele nu au de vină că la conducere sunt satanişti, criminali şi oameni care produc crime împotriva umanităţii pentru putere şi interese financiare. Pe cetăţenii de rând nu-i apără nimeni.

Vă aduc aminte că România a devenit bătaia de joc a Mossadului şi a Israelului. Știți când au venit ei în ţara noastră cu mâna pe mitralieră, la campionatul de fotbal? Ne conduc nişte proşti, cum s-a permis aşa ceva. Românii să se fi dus cu SPP, SIE şi cu mâna pe arme, că venea echipa de fotbal a României acolo, nici nu intrau. Nu-i lăsau la vamă să intre. Nu există aşa ceva, îi arestau, împuşcau şi erau făcuţi varză.
Pacea va fi încheiată, mai durează ca mai trebuie bani şi negociate sfere de putere şi graniţe. Palestina îşi doreşte cam o treime din Israel, ce i-a aparținut. De ce credeţi că Israel a atacat Siria. Siria e distrusă total. A fost atacată pentru că în negocieri, Israelul şi-a negociat să preia o treime din Siria promiţând Siriei în schimb reconstrucția ţării cu bani proveniţi de la americani și evrei. Se va reconstrui Siria, pentru ca toți să câștige. De asemenea, va fi statul palestinian recunoscut cu o treime din Israel”, a conchis Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

Comentarii
  • O copie si ceva in plus…

    ,, SURPRIZĂ, HEZBOLLAH ANUNȚĂ CĂ FACE TUȘA ÎN RĂZBOI. O VESTE PROASTĂ PENTRU ISRAEL!’’
    https://inpolitics.ro/surpriza-hezbollah-anunta-ca-face-tusa-in-razboi-o-veste-proasta-pentru-israel_1860080292.html#comment-340668

    ,,SOROS TAXEAZĂ ISRAELUL: TREBUIE SĂ RESPECTE DREPTUL UMANITAR INTERNAȚIONAL’’
    https://inpolitics.ro/soros-taxeaza-israelul-trebuie-sa-respecte-dreptul-umanitar-international_1860080288.html

    ,,Surprize, surprize’’, fara Andreea Marin
    Pălăriile Albe duc un război aprig în rețeaua de tuneluri de sub Israel și Fâșia Gaza.
    Este doar o chestiune de timp până să ajungă la persoana despre care mulți spun că este CAPUL ȘARPELUI: Benyamin Netanyahu. Majoritatea aparițiilor sale publice sunt ale unui avatar. Cu toate acestea, adevăratul Netanyahu este încă prin preajmă și se ascunde în adâncul pământului. El este vânat de FORȚELE SPECIALE ANTI-SATANICE ISRAELIENE ȘI AMERICANE, susțin surse Mossad și Pentagon. MI6 raportează lupte acerbe care au loc acum în aceste complexe. Se urmareste capturarea „Anunnaki” care controlează avatarurile Netanyahu, Biden, etc – ( entitatea ) de care vorbeste Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah. Daca si clona khazarului Paduchios Soros se ia de paduchiosii lui, atunci este clar ca satanstul original Bibi vrea altceva decat vor Deep State si chiar paduchiosii sionisti. Probabil ca Anunnaki are alte intentii si il folosseste pe Bibi, de aceea si Clona Bideu a declarat ca zilele lui Bibi ca prim-ministru sunt numarate. Este clar ca Satana Yehova a dat de Dracu’ Anunnaki care ii strica planurile cu ,,Statele Unite ale Ucrainei’’, cum spunea jidauca spanzurata Yllen. Una peste alta, uite ca povestea cu sobolanii care se mananca reciproc este cat se poate de reala. Este clar ca Anunnaki va fi sobolanul dolofan care va deveni mancator de sobolani paduchiosi. Paduchiosii si Deep State au deschis cutia Pandorei pentru ca prof. Joel Roskin, geomorfolog și geolog Universitatea Bar-Ilan a declarat pentru Jerusalem Post ca : ,,Înregistrări clare ale operațiunilor din tuneluri se întind in urma cu peste 4.000 de ani – sculpturile asiriene arată unități de inginerie aparținând lui Sargon din Akkad (care a domnit între 2.334 și 2.279 î.Hr.) subminând zidurile orașelor inamice. Trupele americane care atacau pozițiile Al Qaeda și îl urmăreau pe Osama bin Laden în 2002 au descoperit un complex de tuneluri masive care leagă formațiunile naturale din peștera Tora Bora din Afganistan. Tunelurile din Gaza aveau inițial unele caracteristici de bază în comun cu alte situri de săpături din Israel și din alte părți ale lumii, cum ar fi peșteri funerare, mine și sisteme de ascundere. Dar fiecare sistem de tunel este diferit și este legat în mod unic de condițiile geologice, geografice și geopolitice existente”, a explicat el.,,Acest lucru este foarte interesant, deoarece Sargon i-a creditat pe Anunnaki pentru succesul său în construirea primului Imperiu din lume, centrat în jurul locului în care au loc acum luptele.’’ Profesorul Roskin spune că ,,Zona găzduiește caverne subterane complexe, cu mai multe etaje și tuneluri, cu camere, hale și depozite”. ROSKIN a spus că Hamas a învățat și s-a îmbunătățit constant și a început să sape exemplar tuneluri mai adânci, mai mari și mai lungi. În același timp, mijloacele de sprijin, comunicare și electricitate și chiar adaptarea umană au fost perfecționate.
    ,,Infrastructura necesară precum electricitatea, apa și comunicațiile se află în apropiere. „, a spus el. „Chiar și fără o rețea de electricitate, sistemele de ventilație a aerului în tuneluri sunt posibile cu ajutorul generatoarelor subterane. Pentru a activa detectarea, trebuie să fiți pe sol deasupra tunelului sau în pământ în același loc. Într-o zonă construită, acest lucru este foarte dificil. În interiorul orașului, aceste schimbări pot fi ascunse în structuri sau înghițite de realitatea/activitatea zilnică intensă. Hamas a integrat sistemul subteran în multe feluri în sistemul său defensiv și ofensiv, construit prin combinarea războiului militar si a războiului de gherilă. Acest concept holistic de tarif de gherilă include tuneluri logistice, strategice și tactice alături de metode de luptă supraterane”, a spus el, concluzionand că „Aceste condiții sunt într-adevăr o provocare pentru tratamentul complet ofensiv al IDF’’ Asadar, nea Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah spune foarte bine ca arabii nu se baga in ciorba paduchiosilor pentru ca Hamas se va descurca fara ajutor, si cu totii asteapta finalul previzibil al ,,meciului’’. Paduchiosii au cautat-o cu lumanarea si au gasit-o : l-au gasit pe ,,barosanu’ hAnunnaki, mo’’.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *