Prima pagină » National » Liderul PSD a vorbit despre noii candidați social democrați la alegerile parlamentare

Liderul PSD a vorbit despre noii candidați social democrați la alegerile parlamentare

16 oct. 2020, 19:15,
Bianca Rebegea în National

Marcel Ciolacu este de părere că noua echipă înaintată de PSD pentru alegerile parlamentare cuprinde oameni competenți în domeniile în care activează. Liderul PSD îl amintește și pe Alexandru Rafila, proaspăt intrat în partid.

”România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.

Marcel Ciolacu plănuiește să rezolve cât mai repede criza sanitară

Marcel Ciolacu spune despre PSD că este cel mai mare partid, de la care oamenii au mari așteptări. Liderul PSD laudă partidul pe care îl conduce și critică partidul advers, PNL.

„Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a scris Marcel Ciolacu vineri seară pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD, avertisement despre pandemia de coronavirus: „În 20 de zile putem ajunge la aproape un milion de infectări!“

Marcel Ciolacu a făcut un anunț înspăimântător, precizând că la 4.000 de cazuri diagnosticate, în realitate se îmbolnăvesc în România 40.000 de oameni. În cazul în care trendul se menține, riscăm să ajungem în 20 de zile la aproape 1 milion de români infectați cu COVID-19.

Joi, 15 octombrie 2020, a fost a doua zi în care s-au raportat peste 4.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 în România.

„Trendul este ascendent. Zilele următoare vom avea mai mult de 4.000, categoric. Conform socotelii profesorului Alexandru Rafila, sunt 40.000 de infectați pe zi în România. E același calcul care se face și în Spania, și în Germania și peste tot. Se face și în România.

În 10 zile dacă ținem acest trend de 4000 pe zi ajungem la 400.000 de români, în 20 de zile ajungem la aproape 1 milion. Despre ce vorbim aici? La un milion de infectări tu faci alegeri și campanie electorală în România?”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu dorește ca alegerile parlamentare să fie amânate

Președintele social democrat crede că, în condițiile în care numărul de infectări nu părăsește trendul ascendent, pericolul de infectare este foarte ridicat și astfel, ar trebui amânate alegerile parlamentare.

„Nu există un plan pentru aceste alegeri! Repet, în două săptămâni noi intrăm în campanie electorală. Trebuie să explici ce se întâmplă, dacă nu poți, și rămâi la fel de părtinitor, atunci e cazul ca liderii politici cu reprezentare în Parlament să se întâlnească, să stea de vorba cu specialiștii și specialiștii să ne spună ce este de făcut”, a precizat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *