Prima pagină » National » Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îi dă o replică acidă premierului Marcel Ciolacu, care l-a ironizat pe tema cărții sale
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îi dă o replică acidă premierului Marcel Ciolacu, care l-a ironizat pe tema cărții sale

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îi dă o replică acidă premierului Marcel Ciolacu, care l-a ironizat pe tema cărții sale

07 aug. 2024, 18:00, 1 ,
în National

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, îi dă o replică acidă premierului Marcel Ciolacu, care l-a ironizat pe tema cărții sale, și îi promite cadou un exemplar. Schimbul de replici vine după ce site-ul de investigații Snoop.ro a scris că PNL a cheltuit până acum două milioane de euro, din bani publici, pentru uriașele panouri care au împânzit România, pentru promovarea cărții nelansate „Un ostaș în slujba țării”.

„Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către inițiative caritabile”, a scris Ciucă pe Facebook.

Marcel Ciolacu l-a ironizat pe partenerul său de coaliție

Replica a venit după ce Marcel Ciolacu l-a ironizat pe partenerul său de coaliție pe tema cărții sale autobiografice.

„Am înțeles că au fost folosite (fondurile- n.r.) la lansarea unei cărți. O să fie un bestseller, sunt ferm convins, Mai ales dacă ținem cont de ce promovare a avut”, a declarat Ciolacu, întrebat de o jurnalistă despre sumele uriașe plătite de PNL din bani publici pentru producerea și montarea panourilor care promovează cartea lui Nicolae Ciucă și care au împânzit drumurile din România.

Siteul de investigații Snoop.ro a cercetat situația panourilor care au umplut țara pentru marketingul cărții lui Nicolae Ciucă, „Un ostaș în slujba țării”.

Într-un răspuns oficial către ziariști, PNL a recunoscut că publicitatea cărții, care a intrat în a patra lună, costă 510.000 de euro pe lună, aici intrând chiria expunerii publicitare, TVA și taxele locale. Partidul a mai achitat din bani publici încă 450.000 de euro pentru producerea și montarea panourilor care promovează cartea lui Nicolae Ciucă. Cu totul, deja a costat 2 milioane de euro și merge la 4 milioane până în noiembrie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *