Prima pagină » National » Liderul clanului Sportivilor, interlopul Bebino a fost săltat de mascaţii! Acuzații grave la adresa acestuia

Liderul clanului Sportivilor, interlopul Bebino a fost săltat de mascaţii! Acuzații grave la adresa acestuia

25 aug. 2021, 12:47,
BZI.ro, în National

Mascaţii au descins în mai multe locaţii pentru a pune în aplicare mai multe mandate de aducere. Printre cei vizaţi este şi liderul clanului Sportivilor. Bebino ar fi fost în spatele unei intimidări a unei persoane care era martor într-un dosar de tentativă de omor.

Concret, o persoană a fost atacată în propria casă de mai mulţi bărbaţi care erau înarmaţi cu cuțite. Bărbatul a fost asaltat de persoanele respective pentru că nu a vrut să depună mărturie mincinoasă într-un dosar de tentativă de omor.

Interlopul Bebino, liderul clanului Sportivilor, a fost săltat de mascați

Luptătorii SAS în colaborare cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București au pus în aplicare, marți, 24 august 2021, mai multe mandate de aducere. Cercetările sunt efectuate într-un dosar penal în care sunt vizate infracţiuni precum răzbunare pentru ajutor dat justiţiei dar şi pentru influenţarea declaraţiilor sau tulburarea ordinii și liniştii publice. Unul dintre cei vizaţi de aceste descinderi este nimeni altul decât celebrul interlop Bebino, liderul Clanului  Sportivilor.

Totul a început de la plângerea înaintată de o persoană care susţine faptul că în propria locuinţă au intrat mai mulţi bărbaţi înarmaţi și l-au ameninţat. Victima mai susţine faptul că şi propriul autoturism i-a fost avariat intenţionat pentru a i se transmite un semnal.

Totul a pornit de la faptul că agresorii, sub coordonarea lui Bebino, şi-ar fi dorit ca victima să depună o mărturie mincinoasă în instantă într-un dosar deschis sub aspectul săvârșirii unei tentative de omor:

„Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă, că asupra persoanei în cauză au fost exercitate și alte presiuni. 3 bărbați ar fi pătruns, la un moment dat, în apartamentul în care se afla, având asupra, lor arme albe și ar fi exercitat presiuni psihice asupra ca răzbunare asupra declarațiilor date. Cei doi bărbați, de 28 și respectiv 30 de ani, precum și un al treilea, de 32 de ani, arestat în altă cauză, au fost audiați și ulterior a fost dispusă măsura reținerii, urmând a fi prezentați în fața magistraților”, au anunțat reprezentanții Poliției.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Șeful „Clanului Sportivilor”, Marius Alin Alecu, zis şi Bebino, a fost implicat într-o altercație cu un nume important din „Clanul Țiganilor”.

Șeful „Clanului Sportivilor”, Marius Alin Alecu, zis şi Bebino, a fost implicat într-o altercație cu un nume important din „Clanul Țiganilor”. Alexu a fost atacat și hăcuit de o rudă de-a lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. Marius Alin Alecu a fost masacrat: degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.

De altfel, în urmă cu ceva timp, pe plan local a avut loc un război între clanul Cordunenilor și cel al Sportivilor. Totul a pornit de la câteva declarații făcute de ambele părți. Pentru a se răzbuna pe Corduneni, mai mulți membri din clanul Sportivilor au venit în Iași unde au incendiat o casă în care stă o parte din familia Corduneanu

Pe 30 septembrie 2019, la ora 1:31, Poliția a fost alertată prin numărul unic de urgențe 112 de către Georgeta Corduneanu. Aceasta le-a spus polițiștilor că persoane necunoscute au incendiat poarta de acces în curtea casei sale din satul Dancu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *