Prima pagină » Actualitate » Liderul APP România Codrin Ștefănescu, pentru „Dezbaterea Zilei” din cadrul programul BZI LIVE despre „minciunile” și marea „vrăjeală” a Guvernului Ciucă despre așa-zisa dezvoltare a României în 2023
Liderul APP România Codrin Ștefănescu, pentru „Dezbaterea Zilei

Liderul APP România Codrin Ștefănescu, pentru „Dezbaterea Zilei” din cadrul programul BZI LIVE despre „minciunile” și marea „vrăjeală” a Guvernului Ciucă despre așa-zisa dezvoltare a României în 2023

29 nov. 2022, 17:36,
BZI.ro, în Actualitate

Codrin Ștefănescu, în exclusivitate pentru „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE, a discutat pe tema declarațiilor făcute de premierul Nicolae Ciucă privind modernizarea României în 2023.

„La ora actuală, România are 114 miliarde de euro datorii. Toţi urmaşii noştri, urmează ca în 4 generaţii să ne plătim datoriile. Păi Ceausecu ne-a lăsat pe zero, aşa cum a fost el.

Păi dă-ne, bă, banii tăi şi atunci o să trăim bine cu toţii!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, pentru „Dezbaterea Zilei”

Fiind invitat în ediția „Dezbaterea Zilei” din 29 noiembrie de la BZI LIVE, Codrin Ștefănescu a vorbit despre declarațiile privind modernizarea României, făcute de premierul Nicolae Ciucă, prin care menționa că priorităţile Guvernului au fost mereu legate de nevoile de protecţie a populaţiei şi economiei, dar și că investiţiile străine, vor atinge cifra de zece miliarde de euro și „au alimentat ritmul lucrărilor necesare la nivel naţional şi local”. În acest context, liderul APP România spune că bătaia de joc asupra poporului nici că putea fi afișată mai vădit, de vreme ce în realitate se dau ordonanțe peste ordonanțe, taxe, impozite și accize peste noapte! Practic, tot ce este românesc și autentic este pe cale de dispariție, dar se prezintă cu totul altceva în timpul acestor declarații.

„Este o sfidare totală a naţiei româneşti. În timp ce guvernul tău dă legi aberante, nu mai e posibil să trăieşti… Ne măresc taxele şi impozitele şi ei zic la anul o să fie bine… Păi dă-ne, bă, banii tăi şi atunci o să trăim bine cu toţii!

La ora actuală, România are 114 miliarde de euro datorii. Toţi urmaşii noştri, urmează ca în 4 generaţii să ne plătim datoriile. Păi Ceausecu ne-a lăsat pe zero, aşa cum a fost el.

Păi acum închidem minele şi dăm afară oameni din toate instituţiile, închidem tot ce e în sistemul privat, închidem gura presei şi tu vii cu moratoriul?

Când am fost la putere acum 3-4 ani, am anulat 222 de taxe şi impozite, să trăiască românul bine. Toate lucrurile astea au dispărut, cum să dai mă, legea porcului în România? Păi mâine o să dai legea românului, dacă eşti român, eşti ilegal! Această lege a PNL a sabotat legea familiei tradiţionale.

Românii tac, deşi suntem oameni curajoşi! Avem de toate, dar suntem sabotaţi şi călcaţi în picioare de ai noştri! Se vede cu ochiul liber! Când inflaţia a ajuns la aproape 30%, şi se vede prin ceea ce cumperi tu în fiecare zi de la piaţă, că preţurile sunt mai scumpe decât ieri şi tot aşa.. Vezi cu ochii tăi cum e cu inflaţia şi recalculările la energie!

V-a umilit cu pensiile şi salariile şi tăceţi! Cum să spuneţi că pensiile militarilor sunt specii speciale! Pensiile militarilor sunt pensii obişnuite! Militarii au ajuns bătaia de joc a unui sistem politic! Este infernal ce se întâmpla, infernal! Băi fraţilor, murim cu toţii în ţara asta!
Meritaţi să rămâneţi şi fără hrană, şi fără haine şi fără rechizite…

Capul plecat sabia nu-l taie? Ba vă taie tot! E o prostie că nu vă taie! Murim de foame, nu avem bani de medicamente, de plătit gazul şi lumina! Nu mai avem bani să luăm o prăjitură pe lună! Aţi mărit cu chiu cu vai o pensie…”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Toată propaganda asta cu Bădălău, care dă spagă, nu ia. Dă!”

De asemenea, în legătură cu subiectele actuale, liderul APP România a discutat în cadrul emisiunii „Dezbaterea Zilei” și despre arestarea lui Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei.

„Din surse de la Bucureşti, toată propaganda asta cu Bădălău, care dă spagă, nu ia. Dă! Este contra legii, aşa ceva nu trebuia anchetat de DNA. Tu îl iei pe ăla care dă spagă, este caz unic, planetar!

Bădălău, care deşi e înjurat pe toate site-urile, a fost un om foarte corect. Averea şi-a făcut o pentru că a fost şi privat, iar copiii lui s-au ocupat de tot ceea ce e capitalist. Totul a fost în regulă timp de 20 de ani, din punct de vedere al statului.

Pe Bădălău l-au chemat pentru că este un om deştept, a fost ministru al Economiei, şi i-au spus că ei nu au bani pentru pensii, şi i-o fi spus să fie de acord, să aprobe ce vrea să facă Guvernul cu ministerele lui…

Aceşti multiglobaliști sunt duşmanii României!”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a discutat la „Dezbaterea Zilei” de la BZI LIVE și despre Legea porcului.

Comentarii
  • Din cauza unor indivizi ca tine a ajuns tara unde este!.La conducerea tarii au fost numai hoți,mincinoși și puși pe capatuiala și atunci cum sa nu ajungem unde suntem! Oamenii cinstiți nu au loc între hoți,sa va fie rușine pentru tupeul de a vorbi despre tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *