Prima pagină » Actualitate » Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: „Europa a început să se trezească… Iată ceea ce s-a întamplat în Italia… 77% dintre români sunt eurosceptici!”
Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE:

Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: „Europa a început să se trezească… Iată ceea ce s-a întamplat în Italia… 77% dintre români sunt eurosceptici!”

27 sept. 2022, 17:15, 1 ,
BZI.ro, în Actualitate

Cunoscutul politician Codrin Ștefănescu a fost invitat în cadrul emisiunii BZI LIVE. Actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP) a vorbit despre cum Europa începe să revină la realitate și să nu mai creadă tot ceea ce i se servește de la Bruxelles.

„Guvernul ascultă orbeşte de tot ceea ce vine de la Bruxelles. Nu am avut niciodată o astfel de putere anti-românească.

Vin legislaţii odioase de la Bruxelles şi guvernul le aprobă, în loc să le respingă”, a spus politicianul.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Actualul secretar general al Alianței Pentru Patrie (APP), Codrin Ştefănescu a vorbit la BZI LIVE în data de 27 septembrie despre cum românii au început să devină sceptici.

„Începe Europa să se trezească. Mai multe ţări au început să se ridice împotriva Consiliului European şi să lupte pentru ei. Spre exemplu, ceea ce se întâmplă acum în Bulgaria, în Franţa, în Italia. Prin Giorgia Meloni, italienii şi-au recâştigat dreptul de a-şi conduce singuri ţara.

Patrioţii în orice ţară sunt priviţi ca fiind extremişti, radicalişti, naționaliști. De asta s-au şi ridicat cei de la Bruxelles împotriva ei.

UE nu mai reprezintă o alianţă, a devenit o chestie foarte dubioasă.

Acum 77% de români care sunt eurosceptici. Toţi ne-am dorit în Europa, dar nu am vrut ceea ce se întâmplă acum. Să stingem becul, să nu mâncăm carne de vacă, nu cu taxe şi impozite, nu cu preţuri gigantice. Toate astea doar în ultimele trei luni de zile. Unde ajungem sub forma asta?

Noi, APP-ul, ne batem cu pârghiile pe care le avem să le blocăm ăstora toate proiectele. Încercam ăştia câţi suntem. Toate aceste aberaţii în fiecare zi, această mizerie cu majorare a salariilor la parlamentari. Toţi ăia de îi credeţi suveraniști şi-au votat salariile. Coaliţia ne spune că nu avem bani pentru compensări, pensii, salarii, dar e plin de taxe şi suprataxe şi au bani să îşi majoreze ei salariile. Pentru asta au bani.

Fac asta pentru că au spatele asigurat, şi îl au asigurat de stăpânii de la Bruxelles. Sunt sclavi care au fost votaţi, dar nu au spus că sunt sclavi. Au spus doar că va curge lapte şi miere şi că vor umbla câinii cu covrigi în coadă. Dar ei au distrus tot, bucăţică cu bucăţică. Au minţit, nu au făcut nimic, dimpotrivă. Ne-au pus taxe suplimentare”,

Codrin Ștefănescu: „Oameni buni, cu glumiţe şi caricaturi nu rezolvăm nimic! „

Secretarul general al APP a reiterat sclavagismul clasei politice actuale, care aprobă orice lege „odioasă” venită de la Bruxelles.

„Guvernul ascultă orbeşte de tot ceea ce vine de la Bruxelles. Nu am avut niciodată o astfel de putere anti-românească.

Vin legislaţii odioase de la Bruxelles şi guvernul le aprobă, în loc să le respingă.

Cum să interzici mâncarea românească? Cum să treci de la mâncarea sănătoasă, din curtea ta, la gândaci şi lăcuste?

Noi, APP, să fim acum singurii care atacăm aceste aberaţii, mi se pare foarte bizar. Suntem o mână de oameni şi tot ceea ce atacăm este pentru români.

Băi, oameni buni, cu glumiţe şi caricaturi nu rezolvăm nimic!

Asta ni se va întâmpla, asta ni se întâmplă!

Ţările din jur au dat norme legale, că nu ai voie mai mult de 19 grade în casă. Primești amendă dacă depăşeşti, sau chiar 3 ani de închisoare! Reglementare dată prin lege!

Lucrurile sunt foarte urâte, tragice, cumplite!

Nu vom mai mânca ce creştem în curte, pentru că poluăm planeta! Pentru că aşa vor ei.

Petre Daea, nu poate să aplice nimic contra acestor lucruri. Nu i se dă voie! Se închide tot. Nici nu vor să audă de aşa ceva. Ei vor să fim sclavi, care să dea tot pentru întreaga Europă.

Nu ni se mai dă voie să exportăm nimic. Cum altfel să facem bani?

În schimb parlamentarii şi-au mărit salariile. Va trebui să muncim 20 de ani cu toţii ca să plătim o parte din datoriile făcute de ei.

Băi, unde sunt banii? Înţeleg că aţi dat pe izolete şi vaccinuri, dar restul banilor, unde sunt?

Ce se întâmplă cu familiile care au copii?

Noi am ajutat din puţinul nostru, tot felul de cazuri speciale. Statul nu a făcut nimic!”

Comentarii
  • Mai taci dracului de mafiot ordinar ce esti!
    Esti pazit de interlopi la orice pas si mananci mult cacat !
    Care 77% ?! De unde aduci tu cifrele astea ?
    Mergi si il linge in c.r pe daddy Dragnea, la asta te peicepi cel mai bine.
    Voi ati distrus tara , voi vindeti tot ce se poate din ea, voi va bateti joc de ea, voi puneti românul bun pe burta si favorizati toti interlopii pestii criminalii
    Nu mai da tu vina pe altii ! Leprele voi sunteti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *