Prima pagină » Actualitate » Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: „Ăștia din actuala coaliție de guvernare nu au orgolii ci sunt sclavi…! Coaliția nu se rupe pentru că-s pe blat…! Cearta lor e ca „brigada artistică” de la fabricile din comunism…!”
Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE:

Liderul APP România, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE: „Ăștia din actuala coaliție de guvernare nu au orgolii ci sunt sclavi…! Coaliția nu se rupe pentru că-s pe blat…! Cearta lor e ca „brigada artistică” de la fabricile din comunism…!”

01 nov. 2022, 17:45, 2 ,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu a vorbit în exclusivitate la BZI LIVE despre actuala coaliție de guvernare. Liderul APP România a precizat că nu prevede o eventuală destrămare a acesteia, de vreme ce toți sunt înțeleși între ei, cu un scop comun, anume cel al servirii intereselor marilor puteri de la Bruxelles.

„Vai de mama lui de Guvern, noi nu avem lideri. Sunt nişte glume proaste, aceşti Ciolacu… Sunt toţi pe blat”, a spus Codrin Ștefănescu la BZI LIVE.

Codrin Ștefănescu la BZI LIVE, despre coaliția de guvernare

Întrebat fiind de starea coaliției actuale, Codrin Ștefănescu a declarat pentru spectatorii BZI LIVE că lucrurile sunt bine ticluite acolo sus. Liderul APP mărturisește că totul este foarte clar și transparent de acum. Totul se bazează pe ordinele marilor puteri de la Bruxelles, iar guvernanții noștri execută tot, fără prea multe comentarii. Așadar, poporul român nu are pe nimeni în fruntea statului care să îi apere drepturile și interesele. Iar cea mai grav afectată categorie de aceste mojicii sunt pensionarii.

„Duc duc, pentru că sunt toţi pe blat. Este un teatru prost, brigada artistică de pe vremea lui Ceauşescu, atunci când dădeai vina pe muncitor. Era vreo brigadă artistică care să râdă de director sau de tovarăşul de partid? Nu.

Ordinele le primesc extern. Ei se prefac acum.

Vai de mama lui de Guvern, noi nu avem lideri. Sunt nişte glume proaste, aceşti Ciolacu… Nici măcar ca Pinocchio, că ăla era magic, independent. Ăştia sunt pe fire, toată lumea. Deci se ascund toţi de presă.

Voi condamnaţi la moarte întregul popor român!

Băi, oameni buni, drumurile şi blocurile pe care mergem şi stăm astăzi, sunt făcute de voi, proiectate de voi… ş.a.m.d. Tot ce avem, și în special industria pe care ăştia o aruncă la gunoi, sunt făcute de voi!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Ieşiţi cu toţii, nu staţi deoparte!”

Președintele APP a mai spus în cadrul ediției din 1 noiembrie că la conducerea statului se află doar sclavii Bruxelles-ului, doar cei care își pun în funcție la conducerea cabinetelor doar rudele și amantele. Ei bine, aceste persoane, spune Codrin Ștefănescu, nu o să mârâie niciodată în fața stăpânilor, de vreme ce ei le păstrează postul călduț lor și cunoscuților, implicit rudelor lor. Iar cetățeanul român, rămâne de batjocură, rămâne doar un bun de exploatat și manipulat.

„Iar voi, dragi pensionari, meritaţi de 4 ori pensia. Voi aţi construit România!

Nu contează era vorba de epoca lui Ceauşescu, dar sunt făcute de voi! Şi nu e normal să vi se întâmple asta.

Vreau să creez împreună cu cei din APP acest cult prin care să mulţumim oamenilor de au creat această ţară. 4.500- 5.500 de euro în mână, suplimentar pentru fiecare pensionar. Tot ce înseamnă transport naval, e făcut de sute de mii de români, oameni care încă trăiesc. Care trăiesc cu 900 de lei pensie.

Acest Guvern cu pleiada lor de secretare, nu le mai pasă de votanţii lor. Iar eu că român trebuie să iau poziţie alături de românii care luptă alături de noi, nu de cei care stau degeaba şi ne înjură.

Eu de stres, sunt nopţi când nu dorm, când văd că românii aşteaptă o minune din cer. Dumnezeu e cu noi, dar ne cere curaj! Cere şi ţi se va da! Dar fă ceva concret! Avem un guvern ticălos care ne vinde la străini şi noi tacem!

Ieşiţi cu toţii, nu staţi deoparte!

De altfel, nu poţi lăsa armata română cu o mizerie de pensie. Armata ne-a apărat tara, de asta avem acest teritoriu”, a spus Codrin Ștefănescu.

În cadrul ediției BZI LIVE, Codrin Ștefănescu a abordat mai multe subiecte de actualitate.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024