Prima pagină » Actualitate » Liderul APP România Codrin Ștefănescu anunță, la „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE dezastrul pentru români de Sărbători! Costuri teribile la mâncare și utilități
Liderul APP România Codrin Ștefănescu anunță, la

Liderul APP România Codrin Ștefănescu anunță, la „Dezbaterea Zilei” – BZI LIVE dezastrul pentru români de Sărbători! Costuri teribile la mâncare și utilități

06 dec. 2022, 16:49,
BZI.ro, în Actualitate

În noua ediţie-dialog „Dezbaterea zilei” de la BZI LIVE, Codrin Ștefănescu a vorbit despre sărbătorile ce stau să vină, despre scumpirile ce înnegresc această mult așteptată perioadă din an, valoarea coşului minim care s-a triplat, cum stau bucureştenii, braşovenii şi timişorenii fără căldură şi apă.

„Luna asta INS recunoaşte că va creşte toate preţurile la alimente până la sărbători. Vor fi cele mai scumpe sărbători de la revoluţie încoace!” a afirmat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu la „Dezbaterea zilei” de la BZI LIVE

Codrin Ștefănescu, aflat într-o ediție incendiară a emisiunii „Dezbaterea zilei” de la BZI LIVE a vorbit despre cele mai scumpe sărbători pe care le-a avut cetățeanul român de la Revoluție, de 33 de ani încoace. Toate aceste scumpiri la alimentele de bază, spune liderul APP, nu fac decât să transforme România într-o plantație, iar poporul într-o colonie.

„Am făcut ziele acestea cumpărăturile pentru Sfântul Nicolae și este infernal ce am putut să plătesc pentru nişte lucruri pe care anul trecut plăteam jumătate! Coşul minim, ca să supravieţuiţi la limita semi-normală, vă trebuie 4.500 lei pe lună. Ei spun că ne putem descurca cu 12 lei pe zi de persoană. Dar coşul minim a depăşit 4.500 de lei. 5.000 de lei din 2020, înseamnă 3.000 de lei în ziua de astăzi. Asta înseamnă inflaţia,

Luna asta INS recunoaşte că va creşte toate preţurile la alimente până la sărbători. Vor fi cele mai scumpe sărbători de la revoluţie încoace!
Am ajuns la concluzia că toate dezideratele noastre de acum 33 de ani s-au făcut praf.

În Bucureşti, ca şi în oraşele astea conduse de mişcarea #Rezist, avem zone de cartiere întregi fără căldură deloc. Sunt oameni fără apă caldă, sau apă de nici un fel şi îşi aduc cu căldările 8-10 etaje pentru a avea apă la toaletă. În anul 2022, în capitala României, stăm mai urât decât în vremea bolşevismului. Sunt zone în care o zi întreagă este oprit curentul electric sau gazele.

Am ieşit în cartierele din Bucureşti unde am vorbit cu oamenii în vârstă care ne-au spus cum pensia lor este una mizeră, că nu au căldură în casă, de vreme ce afară sunt 3 grade şi în casă 7. Sunt oameni bolnavi, cu nevoi speciale… Prin urmare, Guvernul ține în mână prefecţii, ce îşi bat joc de proprii locuitori, și care trebuie daţi jos în prima instanţă.

Dacă lucrurile stau aşa şi vine frigul, o să moară oamenii în casă, în sec XXI, pentru că cei din administrația #Rezist şi cei din Guvern merg mână în mână.

Ne anunţă foarte franc cei de la INS că luna aceasta vor creşte cu 15% produsele de bază, coşul minim a ajuns la o cifră enormă…
Situaţia este tot mai dramatică, nimeni nu intervine cu absolut nimic… ăştia vin noaptea cu câte o ordonanţă în plus… o ţin langa, inclusiv cu impozitul pe locuinţe de la anul”, a spus liderul APP.

Codrin Ștefănescu:”Nu e pe glumă, e pă seriozitate!”

Totodată, liderul APP România a vorbit pe scurt și despre cele mai recente evenimente din ultimele zile, respectiv aderarea la spațiul Schengen, parada de Ziua Națională a României, bătaia de joc la adresa militarului român, taxa pe porc și implicit, scandalul din 5 decembrie, de la Ministerul Energiei, iscat de liderul AUR, George Simion.

„Daca tara era condusă de patrioti, facea in felul urmator: nici o recomandare de la Bruxelles care imi afectează traditia, obiceiurile, nu o pun în aplicare! Nu ne vrei in Schengen? Ok! Companiile tale, 20 de mii de controale pe zi. Dar acolo sunt băieți uniti de interese smechere din străinătate si au la mână pe toți din sistem și nu mișcă nimeni.. Iar eu, din opozitie nu pot să fac nimic.

A fost o zi națională foarte tristă. Si ma uitam si pe filmari, militarii tristi, pentru că Armata Română reprezintă ca și Biserica Română baza pe care noi stăm. Armata Română a fost tristă în toate orasele! Militarii sunt opresati! Militarii au muncit, au avut o soldă normală… Armata ne-a fost permanent păvază ca și Biserica. Dar acum armata este bătaie de joc… Si suntem țară NATO, care a avut oameni care au murit in aceste fronturi moderne… I-a intrebat cineva pe urmasii acestora cum le este, că le intarzie pensiile de urmaș? Și militarii noștri au fost triști pentru ca au probleme cu carul si nu sunt luati în seamă.

Dar avem o conducere la Bucuresti care este sclavă pe plantația celor de la Bruxelles. Răspunsul este foarte clar. Dacă nu respecți ordinele străinului, te băgăm la pușcărie! Si restul românului tace. Tace! Bătălia este pe moarte și pe viață. Este pe mamă și pe tată! Că dacă rezistăm până în 2024 si ne trezim cu Barna şi cu Ciolos, şi cu Kovesi şi ne numesc ei miniştrii şi tot… puteţi să vă luaţi la revedere de la ţară!

Ceea ce a făcut Simion a fost o chestie de fairplay şi de lege, şi eu nu ţin cu el! Dar un parlamentar care îşi iubeşte poporul se duce peste miniştri şi verifică! Iar când te duci cu jandarmi, ăsta e abuz!

Ăştia, în 8 secunde au votat Legea Porcului! Şi oamenii ăştia dorm liniştiţi noaptea, merg la cumpărături şi în vacanţe în Maldive! Ei mănâncă scoici şi fructe de mare, nu au nevoie de porc!

Băi, avem un imn, l-aţi cântat de 1 decembrie! Parcă e un mesaj special, ‘deşteaptă-te române’! Eu nu vreau ca copilul meu să mănânce nici gândaci şi lăcuste, nici lucuri sintetice…

Eu în APP am nevoie în 2024, am nevoie de oameni de viitor! Nu venim cu politicieni vechi, venim cu oameni de acţiune! Cu glumiţe şi cu bancuri nu mai merge! Că ăştia ne ţin în bancuri şi în legi! Nu e pe glumă, e pă seriozitate!”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, liderul APP România a vorbit la „Dezbaterea zilei” de la BZI LIVE și despre taxa pe soare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *