Liderul APP România, Anamaria Prodan, în Studioul BZI LIVE: „E timpul ca femeile să reuşească în politică” - EXCLUSIV, VIDEO

Liderul APP România, Anamaria Prodan, în Studioul BZI LIVE: „E timpul ca femeile să reuşească în politică” – EXCLUSIV, VIDEO

14 nov. 2022, 11:57,
Elena Nicoleta Bujor, în Actualitate

Anamaria Prodan, vicepreşedintele APP România, a fost prezentă în Studioul BZI LIVE. Cunoscuta impresară a transmis faptul că este timpul ca femeile să reuşească în politică, deoarece acestea se gândesc de foarte multe ori înainte să ia o decizie. Femeia întotdeauna va face din binele familiei sale un scop.

„Intrarea în politică este un pas gândit ca toţi paşii vieţii mele. M-m gândit la 50 de ani să fac acest pas către politică. Mi-am terminat fiecare pas al vieţii mele perfect. Toată viaţa voi milita pentru sport, nu contează fotbalul. Un om care nu face sport este sortit pieririi. Am terminat în picioare capitolul cu sportul, voi intra cu capul sus în politică şi voi termina şi mai sus.

Este o întoarcere la normalitate, la matriarhat, pentru că femeia este docilă. Nu sunt omul care spune că femeile trebuie să omoare bărbaţii. Femeia fără bărbat este un om orb. Cred însă în femeie pentru că ea având atât de multe responsabilităţi, știe cum să conducă. Bărbaţii ar trebui să militeze pentru ridicarea femeii la un alt rang. Femeia se gândeşte de mai multe ori înainte să ia o decizie. Bărbatul nu are sentimentul matern. Femeile când iau o decizie, chiar şi pe linia politică, se gândesc ce se întâmplă cu familia ei întâi, nu cu ea. Întotdeauna femeile gândesc viitor, aşezat. Bărbatul gândeşte prezent. Este o chestie gândită. Femeia este gâtul şi bărbatul capul”, a transmis Anamaria Prodan, vicepreședintele APP România, în exclusivitate la BZI LIVE.

Ce spune Anamaria Prodan despre intrarea femeilor în politică

Membrul Alianței Pentru Patrie, Anamaria Prodan, a precizat în exclusivitate la BZI LIVE faptul că de-a lungul vieții a luat multe decizii greșite, însă a știut să îndrepte acele erori. Impresara a ținut să menționeze că principalul motiv care a stat la baza intrării sale în politică a fost acela că în România nu trebuie să se mai afle în „mocirlă” și trebuie să devină statul care era odinioară.

Anamaria Prodan afirmă că actuala clasă politică doar vorbește, minte și vinde tot. Politicienii dor promit prin declarații că fac și dau cetățenilor tot ce au nevoie, însă totul nu devine realitate.

„Poate am greşit de multe ori când am ales, dar acum am experienţa necesară să spun că m-am săturat. Eu pot multe să fac, pot multe să schimb. Am schimbat destine. Sunt avocat de meserie. Ne-am săturat să vorbim, vin ai noştri, pleacă ai noştri. Crezi că pe bunica mea, sora mea, o interesează că vine PSD, PNL, acești rechini ai politicii şi spun că mărim pensiile. Dar cum le măriţi, de unde plătiţi? Spune-ţi adevărul, gol-goluţ. Avem probleme mari, ne-am pierdut identitatea că ţară, suveranitatea, ne-am vândut tot. La noi se bat marile partide în declaraţii, vă dăm, vă facem. Lumea se bucură, lumea e săracă în România. România era singura ţară din lume, fără datorii externe. Astăzi ne uităm că stăm în frig, nu avem ce mânca. Bătrânii nu au bani să-şi cumpere mâncare. Dacă nu ne pasă de bătrâni, nu mai avem nimic sfânt. Nu voi fi dirijată de partid şi nu voi avea un discurs pe care să-l învăţ pe dinafară. Eu nu voi spune că vin şi fac, vă dreg, vă schimb, vă dau pensii duble. Dar de unde să le dau pensii duble? Dacă tineretul nu rămâne în România, bătrânii vor muri de foame”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Politicianul susține că nu va fi un om care va vorbi prin cuvinte sofisticate doar pentru a impresiona, ci se va exprima clar și simplu pentru toți oamenii. Anamaria Prodan militează pentru intrarea femeii în politică pentru că se vor schimba multe. Dacă femeile se vor uni, vor fi egale cu bărbații și vor acționa doar în legile lui Dumnezeu, România va prospera.

„Dacă aş vorbi ca un om politic, ar suna totul perfect. Bărbatul stă la un pahar de vin şi femeile se simt marginalizate. Noi trebuie să ne completăm. Dacă el stă la un pahar de vin, stăm împreună, pentru că niciodată femeile singure nu pot conduce perfect fără bărbat şi invers. Aşa ne-a lăsat Dumnezeu. Nu am nimic cu persoanele gay. Le consider anormalităţi medicale. Nu ai de ce judeca, condamna sau etc. Doamne fereşte, fiecare este liber să trăiască cum vrea. Dar eu vorbesc de mama şi tata. Nici Dumnezeu nu ne-a sclavit. În politică şi viaţa noastră trebuie să avem aceleaşi lucru. Nu trebuie să ne supunem nimănui. Noi am luptat întotdeauna pentru ce este al nostru. Ne-am întors la rădăcini, pentru că acolo este echilibru. Am vândut aproape tot. Am devenit sclavi în ţara noastră. Marile companii vin şi sug tot. Ce ar trebui să ne mai ia? Dacă noi nu mai avem tradiţii, până şi nunţile care erau superbe s-au schimbat. Astăzi nu mai avem, sărbătorim ca americanii. Suntem mândri acum, nu mai punem bradul la poartă că râde lumea de noi. Am ajuns să râdem noi singuri de noi”, a mai adăugat Anamaria, la BZI LIVE.

Anamaria Prodan: „De ce femeia a ajuns să preia frâiele?”

Anamaria Prodan susține că femeia a ajuns să conducă și să preia mare parte din atribuțiile bărbaților pentru că aceștia au ajuns să fie slabi și nu gândesc pentru viitor, ci doar pentru prezent.

„Nu mai avem bărbaţi adevăraţi. Lumea se întreabă de ce femeia ia frâiele şi face toate treburile bărbăteşti. Crezi că unei femei îi place acest lucru? Trebuie să ai un bărbat lângă tine, pentru ce l-a lăsat Dumnezeu? Pentru a o ajuta pe femeie. Tu eşti acolo să mă ajuţi, tu eşti propteaua mea. Eu stau lângă tine când eşti bolnav, fac mâncare, fac business, politică, fac tot. Eu te fac pe tine, eu dau viaţa. Nu ai cum să fii ca mine. Noi femeile trebuie să educăm să ne divinizeze. Una este mama, tata pleacă, se duce la cârciumă, mama e acolo mereu. De ce s-a ajuns aici? Pentru că nu mai avem bărbaţi adevăraţi. Eu ca femeie vin şi spun, o să ne fie foarte greu fără bărbaţi. Nici noi nu dăm viață fără voi. Dar acum putem medical, asta e o altă problemă a societăţii. Merg la medic şi fac un copil cum vreau eu. Nu mai avem miracole pentru că nu le mai vrem”, a conchis Anamaria Prodan.

Astfel, Anamaria Prodan, prezentă în Studioul BZI LIVE, a transmis că a intrat în politică pentru că femeia știe să conducă mult mai bine decât bărbatul, pentru că ea dă viață și conduce familia.

Comentarii
  • Aveam putina in credere in acest partid dar azi am aflat de doamna PRodan si m-am lamurit!

  • Sictir, fiică de ”lălăitoare”, doar din politică mai lipsei, în rest, erai în toate!! O panaramă de femeie, care nu știe ce să mai facă, pentru a fi în față precum păduchele!! Mă mir că nu ți-ai pus și tinichelele pe tine, ca să dai impresia de ”Cleopatra Egiptului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *