Prima pagină » Actualitate » Liderul APP, Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Am atacat Ordonanța pe Codul Fiscal prin care românii plătesc taxe și iarăși taxe suplimentare” – VIDEO
Liderul APP, Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE:

Liderul APP, Codrin Ștefănescu, la BZI LIVE: „Am atacat Ordonanța pe Codul Fiscal prin care românii plătesc taxe și iarăși taxe suplimentare” – VIDEO

20 sept. 2022, 17:11,
în Actualitate

Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP, a discutat la BZI LIVE despre unul dintre cele mai importante subiecte ale momentului. Politicianul a transmis că a atacat OUG privind Codul Fiscal.

Românii ar fi obligați să plătească o serie de taxe suplimentare, iar cele actuale ar ajunge să se dubleze.

Ce spune Codrin Ștefănescu despre Codul Fiscal

Politicianul Codrin Ștefănescu a transmis că alături de colegii săi din APP a atacat OUG privind modificarea Codului Fiscal prin care românii ar urma să plătească taxe și impozite suplimentare de la an la an.

„Am atacat OUG prin care ei modifică Codul Fiscal şi românii vor plăti sute de taxe. Ei fac impozitul de la 1 la sută la 10 la sută pentru microîntreprinderi. Ei vor taxă suplimentară pentru locuinţă. Cea mai mică taxă este de 60 l a sută, cea mai mare 420 la sută. Pe lângă gaze, curent, energie, preţurile mărite la alimente, în plus ţi se va mai adaugă şi impozitul.
CCR a trimis un răspuns prin care a avertizat Guvernul ca APP are dreptate. Textele sunt făcute de foşti judecători. Nu este de joacă. Aseară s-a întâmplat un fenomen, primarii PSD şi PNL au trimis hartii după depunerea noastră. Ei votează acolo ca nişte sclavi în Parlament. În coaliţie sunt voci grele, oameni care conduc sistemul şi spun că nu este de joacă cu APP. Nimeni nu vrea să plătească impozitul de 4 ori pe locuinţă, după ce au atâtea pe cap. Dacă nu i-au măsuri, ei ar trebui să se rupă şi să candideze pe alte liste. Dar s-au speriat şi au zis că vor amâna OUG. Eu nu am cerut amânarea, ci anularea acesteia. Dacă nu o vor anula vor începe procesele penale. Ştiu că le este frică deja ca dosarele rămân”, a transmis secretarul general al APP, la BZI LIVE.

Secretarul general al APP a transmis că partidul pe care îl conduce va ataca și OUG privind închiderea minelor. Mii de familii urmează să rămână fără un loc de muncă, după ce actualii guvernanți decid doar împotriva românilor. De asemenea, Codrin Ștefănescu a anunțat că toți cei răspunzători vor plăti penal.

„La acele anchete vor divulga tot, de la cine au primit ordinele. Vom ataca şi OUG privind închiderea minelor. După ce au făcut ei, minele se închid şi mii de familii au rămas fără loc de muncă. La noi se închid, iar în Germania se redeschid. Îşi bat joc de noi. Vreau să anulez tot ce e aberant, vreau să anulez acciza pe zahăr, accizele pe combustibil. Suntem bogaţi, avem gaz, sare, uraniu, fier, zinc, dar ţara este condusă prost şi rău pentru că ei primesc ordine din străinătate. Ceea ce face Simion este fals. Dragi sclavi, dragi globalişti, am înţeles că nu vă pasă de nimic, dar de ceea ce facem noi va păsa că aveţi numai legi anti-românești. În România sunt două structuri de putere, APP care luptă pentru România şi ceilalţi neomarxisti care vor să distrugă ţară. La problemele romanilor nu se gândeşte nimeni, decât noi. Noi suntem pioneza românescă pe scaunul puterii de la Palatul Victoriei. Mulţi oameni m-au întrebat dacă voi fi de acord să ieşim în stradă. De acord, dar dacă legile nu primesc un răspuns în Parlament sau pierd, voi solicita eu un mare miting la Bucureşti. Nu vom da foc la Guvern, ci vom susţine un singur punct”, a mai adăugat politicianul.

Astfel, Codrin Ștefănescu a anunțat că va ataca toate OUG care sunt împotriva românilor, printre care și cea cu privire la Codul Fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *