Prima pagină » Actualitate » Liderul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE despre politica fiscală și administrativă derulată de Guvernul României – VIDEO
Liderul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE despre politica fiscală și administrativă derulată de Guvernul României - VIDEO

Liderul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE despre politica fiscală și administrativă derulată de Guvernul României – VIDEO

10 ian. 2023, 18:20,
în Actualitate

Liderul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu a discutat la BZI LIVE despre un sondaj ce exprimă în date exacte și cifre reprezentative ăncrederea românilor în clasa politică de la guvernare. Un raport cu rezultate preconizate cu luni în urmă, dat fiind slaba performanță și dezamăgitoarele rezultate ale celor ce au fost aleși să aibă ca scop principal dezvoltarea și asigurarea bunăstării României și cetățenilor ei.

Liderul Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu la BZI LIVE

Codrin Ștefănescu a discutat la BZI LIVE despre politica fiscală și administrativă derulată de Guvernul României. În cadrul acestei teme de dezbatere, invitatul a prezentat și date precise, preluate dintr-un sondaj ce a avut ca scop stabilirea procentului de încredere pe care îl mai au cetățenii în clasa politică din România.

Practic, în urma analizării ultimilor 30 de ani, toți cei care au trecut prin Parlament, nu au făcut decât să își asigure un trai decent și o pensie „specială”. Bineînțeles că nici unuia dintre cei aflați în coaliția de guvernare nu îi pasă de românul de rând, scopul lor unic fiind interesul propriu și personal.

„Pentru ei guvernează, doar pentru ei, pentru interesul unei caste. Casta asta care guvernează are proprietăți în străinătate, are bani puși dincolo, au tot ce le trebuie rezolvate pentru copiii lor, ei guvernează în interes propriu, nu dau doi bani pe această țară, toți se gândesc cum să se mute în cine știe ce insule sau în Elveția în viitor. Își fac treaba împreună, de asta și miza de a rămâne PSD-PNL la guvernare și în viitor, e o chestie care nu o concep ei, nu Ciucă și Ciolacu…

Dacă Ceaușescu dădea Legea porcului și impunea Ceaușescu și comuniștii că nu ai voie să crești scroafă în bătătură, ieșea toată țara la răscoală, anii ’70-’80. Acum ne-au impus-o prin reglementare, am atacat-o prin Parlament.

Lucrurile sunt simple, dacă ai fi român adevărat, nu ai da atâtea taxe și impozite. Dar dacă ești român mercenar și lupți doar pentru bunăstarea ta și a familiei tale, și a grupului tău mic, știind că ai o proprietate prin Spania, prin Italia și vei trăi bine toată viața cu familia ta, atunci votezi și faci tot ce ți se spune.

Toate legile şi taxele astea intrate sunt lipsite de orice reacţie din partea românilor. Totuşi un sondaj arată că românii au încredere în armată, biserică şi Dumnezeu ca fiind ultima soluţie în a le rezolva pe toate. Dar cât de laşi să fiţi, bă, încât să tot staţi să aşteptaţi?”, a spus Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu: „Oricât de laș ai fi, nu poţi să stai aşa şi să nu reacţionezi…”

De asemenea, Codrin Ștefănescu reiterează faptul că nu luptă nimeni pentru interesele și binele românilor. Totodată, românii stau și așteaptă ca alții să le rezolve problemele. Iar cu astfel de premise, concluzia nu rămâne decât una: acest popor își merită soarta și liderii pe care îi are!

„Nu poţi să fii român în Parlament şi să votezi toate aceste aberaţii. Şi tu că român, oricât de laș ai fi, nu poţi să stai atât de imun şi să nu reacţionezi…

Un raport arată câţi români vor să plece definitiv din ţară şi câţi antreprenori vor să plece… România reală gândeşte aşa: încrederea în UE este de 17% şi direcţia în care merge România, e de 81%, care spune că direcţia e greşită. Dar totuşi nu se face nimic!

Atâţia care sunt îngrijoraţi de ziua de mâine, dar care totuşi nu fac nimic. De un an de zile vă chemăm, nu la arme, dar vă chemăm să dăm un mesaj stăpânilor din străinătate.. Ungaria de asta rezistă, că se ceartă cu ăia în UE şi fac orice ca să rămână în picioare! Păi tu că ambasador vii şi îmi faci mie lobby şi combinaţiile tale la mine în ţară?

Tot vorbiţi ca sunt patrioţi în Parlament, bai dar nu am luat un vot de la ei când am atacat atâtea taxe şi impozite! Toate le-am atacat singuri! Înţelegi româneşte?! N-am avut unul singur! N-a semnat nimeni cu noi!”, a conchis Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *