Prima pagină » National » Liderii PNL, ședință crucială la Vila Lac. Liberalii decid care sunt mişcările ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD
Liderii PNL, ședință crucială la Vila Lac. Liberalii decid care sunt mişcările ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD

Liderii PNL, ședință crucială la Vila Lac. Liberalii decid care sunt mişcările ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD

09 oct. 2024, 19:00,
Redacția BZI în National

Liderii PNL se întâlnesc miercuri seară la Vila Lac, la ora 19:00, printre subiectele ce vor fi abordate numărându-se şi pregătirea celor două rânduri de alegeri – parlamentare şi prezidenţiale.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a precizat, la Digi 24, că la întâlnirea cu liderii de filiale din ţară se vor discuta, în principal, chestiuni ce ţin de agenda electorală.

„Şedinţa noastră din această seară vizează în mod evident organizarea noastră pentru cele două campanii electorale. Evident că se vor discuta şi aceste aspecte ale tensiunilor în cadrul coaliţiei şi vom stabili anumite metode de a asigura aceste ultime săptămâni ale guvernării, dar mai degrabă vom discuta chestiuni ce ţin de agenda noastră electorală”, a spus el.

PNL decide care sunt mişcările sale ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD

Liberalul Vlad Nistor declara în urmă cu o zi că joi va avea loc o şedinţă a conducerii extinse a PNL, unde PNL va hotărî care sunt mişcările sale ulterioare, după ruperea coaliţiei cu PSD.

Despre o decizie privind ieşirea de la guvernare, Nistor a precizat că există în mod evident, teoretic, şi această posibilitate, el arătând că probabil se va ajunge la un guvern interimar şi că sunt chiar miniştri PNL care gândesc astfel.

Ciolacu, despre ruperea coaliţiei: „Multe tâmpenii se spun în campania electorală”

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că declaraţiile lui Nicolae Ciucă privind ruperea coaliţiei sunt făcute pe fondul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale şi parlamentare.

„Una e Guvernul României, una e coaliţia politică”, spune prim-ministrul.Premierul a reiterat că îşi va da demisia din funcţie dacă PNL iese de la guvernare, întrebat în acest sens. „Categoric! În momentul acela nu mai avem o coaliţie pentru Guvernul României, nu e normal?”, a afirmat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`