Prima pagină » Local » Licitații noi pentru locuri de parcare la Primăria Iași. Peste 70 de spații, închiriate în cartierele din municipiu
Licitații noi pentru locuri de parcare la Primăria Iași. Peste 70 de spații, închiriate în cartierele din municipiu

Licitații noi pentru locuri de parcare la Primăria Iași. Peste 70 de spații, închiriate în cartierele din municipiu

12 mart. 2021, 02:00,
Vlad Rotaru, în Local

O nouă serie de locuri de parcare închiriate de Primăria Iași vor apărea în perioda următoare. Spre finalul lunii martie 2021 vor fi scoase la mezat peste 70 de locuri de parcare în zone precum fostul Splai Bahlui sau zona Grădinari din municipiul Iași

Direcția Exploatare Patrimoniu (DEP) din Primăria Iași va organiza spre finalul lunii martie 2021 mai multe proceduri pentru închirierea unor locuri de parcare. Vizate sunt mai multe cartiere din municipiul Iași. Toate aceste proceduri vor fi derulate prin intermediul aplicației de telefonie mobilă WhatsApp, procedură implementată de anul trecut din cauza pandemiei COVID-19. Licitațiile vizează spații de reședință din municipiul Iași, procedurile urmând a avea loc în 23 și 25 martie 2021.

Primăria Iași închiriază 37 de locuri în zona Grădinari

O primă licitație pentru locuri de parcare derulată de Primăria Iași va avea loc în cursul zilei de 23 martie. Vizate sunt 37 de locuri din strada Grădinari, zona Metalurgie.

„În data de 23 martie 2021, de la ora 12:00, prin aplicația WhatsApp, va avea loc licitația publică cu strigare pentru închirierea a 37 de locuri de parcare cu numerele de la 1 la 17 și de la 19 la 38. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din strada Grădinari, nr.15. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile B1 și B6. Data limită de depunere a dosarelor este 18 martie 2021, ora 13:00”, mai susțin reprezentanții municipalității ieșene.

Locuri de parcare, scoase la mezat de Primăria Iași pe Splai Bahlui

O altă zonă vizată de Primăria Iași este fostul Splai Bahlui, actuala arteră Bulevardul Regele Mihai I al României. Vor fi închiriate 36 de locuri de parcare, procedura urmând a avea loc în 25 martie 2021.

„În data de 25 martie 2021, ora 10:00, prin aplicația WhatsApp, va avea loc licitația publică cu strigare pentru închirierea a 36 de locuri de parcare cu numerele de la 6 la 41. Toate acestea sunt situate în parcarea de reședință din strada Splai Bahlui, nr. 16A, actualul Bulevard Regele Mihai I al României, nr.16A. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile A4, B12, B14, E1, G3, G4, I1 și 16 anexa. Data limită de depunere a dosarelor este 23 martie 2021, ora 13:00”, au menționat reprezentanții Primăriei Iași.

Licitații pentru locuri de parcare, în luna martie 2021

În cursul lunii martie 2021, Primăria Iași a decis să organizeze și alte proceduri privind închirierea unor locuri de parcare prin cartiere. Ieri, 11 martie 2021, a fost organizată o licitație pentru 13 locuri de parcare, tot pe Bulevardul Regele Mihai I al României, nr. 6, fostul Splai Bahlui Mal Drept. În plus, Primăria pregătește și alte proceduri asemănătoare pentru alte locuri de parcare în municipiul Iași. Și acestea avor fi închiriate în urma unor licitații derulate prin aplicația WhatsApp.

Locuri de parcare create prin fonduri PNRR în Iași

Primăria vrea să implementeze un proiect prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și în ceea ce privește unele parcări publice. În afara unor locuri de parcare închiriate de Primăria Iași penru spații de reședință, municipalitatea vrea și parcări la marginea orașului. Proiectul poarte fi finanțat prin PNRR, dar și prin alte fonduri. Finanțările prin PNRR vor fi făcute publice în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *