Prima pagină » Economic Local » Licitația pentru reabilitarea sediului SRI Iași a fost amânată! Contractul este de 1,7 milioane euro
Licitația pentru reabilitarea sediului SRI Iași a fost amânată! Contractul este de 1,7 milioane euro

Licitația pentru reabilitarea sediului SRI Iași a fost amânată! Contractul este de 1,7 milioane euro

14 dec. 2019, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

U.M. 0807 (sediul SRI – Iași) organizează o licitație pentru realizarea unor lucrări de reabilitare termică. Procedura trebuia organizată pe data de 9 decembrie, dar termenul a fost extins până pe data de 9 ianuarie 2020. Modificarea vine la solicitarea operatorilor economici. Prevederea bugetară a procedurii este de 8,3 milioane lei, fără TVA, adică 1,7 milioane euro.

„Implementarea acestor soluții reprezintă o lucrare complexă care presupune: decopertarea pereților exteriori de marmură/travertin, pregătirea suprafeței exterioare a clădirii pentru aplicarea stratului de termoizolație, aplicarea stratului de termoizolație, inclusiv protecția acestuia și aplicarea unui nou strat de tencuială, inclusiv refacerea finisajelor anvelopei (zugrăveli exterioare). La aplicarea termosistemului se va acorda o atenție deosebită închiderii punților termice existente, în special la racordarea cu soclurile, cu aticele, cu cornișele de la terase și căptușirea termoizolantă a tuturor glafurilor exterioare”, se arată în caietul de sarcini.

Clădirea administrativă are regimul de înălțime S+P+6, suprafața încălzită fiind de 4.045 mp. Lucrarea este finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *