Prima pagină » Eveniment-Social » Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași face angajări! Iată până când pot fi depuse dosarele de înscriere
Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași face angajări! Iată până când pot fi depuse dosarele de înscriere

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași face angajări! Iată până când pot fi depuse dosarele de înscriere

07 aug. 2024, 15:50,
în Eveniment-Social

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași (LIIS) scoate la concurs două posturi vacante de paznic. Persoanele care doresc să ocupe posturile vacante pot depune dosarele de înscriere până în data de 21 august 2024, între orele 9:00- 14.00, la sediul unităţii, la secretariat – str. Petre Andrei nr. 9, Iaşi.

Angajări la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași

Concursul va consta în selecţia dosarelor care are loc în data de 22 august 2024. Afişarea rezultatelor la sediul şi pe site-ul Liceului Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași are loc în data de 23 august 2024 ora 14:00 iar termenul de depunere al cotestațiilor este 26 august 2024, ora 11.00.

Proba scrisă are loc în data de 2 septembrie 2024, ora 13:00, la Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iași , strada Petre Andrei nr. 9. Rezultatele vor fi afișate în data de 3 septembrie 2024, ora 13.00, iar până la ora 15.00 pot fi depuse contestațiile.

Interviul va avea loc în data de 5 septembrie 2024. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 10 septembrie 2024, ora 15.00.

Pentru susţinerea concursului de ocupare a unui post de paznic, dosarul va cuprinde următoarele documente: opis, în două exemplare, cu documentele depuse la dosar, formular de înscriere la concurs, conform modelului din secretariatul liceului, curriculum vitae Europass însoţit de documente justificative, copia actului de identitate sau orice alt document care atestă identitatea, potrivit legii, după caz, aflate în termen de valabilitate, copia certificatului de căsătorie sau a altui document prin care s-a realizat schimbarea de nume, după caz, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte privind alte specializări, precum şi copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituţia publică.

Mai sunt necesare și următoarele: copia carnetului de muncă/a adeverinţei eliberate de angajator pentru perioada lucrată, care să ateste vechimea în muncă/în specialitatea studiilor solicitate pentru ocuparea postului, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare postului de paznic, eliberată cu cel mult 1 lună anterior derulării concursului, aviz psihologic cu timbru profesional pentru angajarea în funcţia de paznic, adeverinţă medicală/fişă de aptitudini de la un cabinet de medicina muncii (pentru lucrul de noapte și cerificat de cazier judiciar sau, după caz, extrasul de pe cazierul judiciar.

Criteriile necesare de înscriere pentru locurile de muncă scoase la concurs de LIIS

Persoanele interesate de aceste locuri de muncă trebuie să dețină cetățenie română, cetățenia altor state membre ale Uniunii Europene, a statelor aparținând Spațiului Economic European sau cetățenia Confederației Elvețiene. De asemenea, trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de prevederile legale, să aibă o stare de sănătate în conformitate cu postul pentru care candidează și să îndeplinească condițiile de studii și de vechime, precum și condițiile specifice pentru ocuparea postului.

Un criteriu foarte important este ca persoanele care candidează să fie fără antecedente penale. Pentru ocuparea postului de agent de securitate aeroportuară, persoanele interesate trebuie să fie absolvente de studii medii, cu diplomă de Bacalaureat, să aibă o vechime generală în muncă de cel puțin doi ani, să aibă cunoștințe de limba engleză, nivel mediu-conversațional, să dețină permis de conducere, categoria B, să fie apte de muncă din punct de vedere fizic și psihic. Pentru ocuparea posturilor de muncitor calificat, persoanele interesate trebuie să îndeplinească aceleași condiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`