Prima pagină » Local » Liceenii ieșeni, educați împotriva corupției și a consumului de droguri
Liceenii ieșeni, educați împotriva corupției și a consumului de droguri

Liceenii ieșeni, educați împotriva corupției și a consumului de droguri

06 feb. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Serviciul Județean Anticorupție Iași, prin ofițerul de prevenire, a participat la o nouă sesiune de informare în cadrul proiectului educațional-informațional „Info.Biblioteca: Viață – Anticorupție – Libertate” (VAL), ediția a II-a, derulat în parteneriat cu Biblioteca Județeană „Gh. Asachi”.

Acest proiect li se adresează liceenilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani din instituții de învățământ ale județului Iași, având ca obiectiv intensificarea gradului de promovare și dezvoltare a unui comportament integru în rândul tinerilor și a unei conduite social-educaționale privind importanța atitudinii preventive și antivictimale, precum și informarea corectă a grupului țintă în eventualitatea unor situații de risc (corupție, consum de droguri, trafic de persoane etc.).

Sesiunea de informare s-a desfășurat în sala de festivități a Colegiului Tehnic „Ioan C. Ștefănescu” Iași și a fost coordonată de directorul acestei instituții de învățământ, prof. Liana Voinea, beneficiind de participarea a peste 128 de elevi și profesori.

Prezentările tematice au fost susținute de reprezentanți ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Iași, Agenției Naționale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Iași și Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *