Prima pagină » Cultural » Liam Payne, fostul membru al celebrei trupe One Direction, a murit. Artistul ar fi căzut de la balcon

Liam Payne, fostul membru al celebrei trupe One Direction, a murit. Artistul ar fi căzut de la balcon

17 oct. 2024, 09:10, 2 ,
Cezar Bulgaru în Cultural

Este doliu în lumea muzicii după ce Liam Payne, fostul membru al celebrei trupe One Direction, a murit la doar 31 de ani. Artistul britanic a fost descoperit fără viață în fața unui hotel din Buenos Aires, după ce se presupune că ar fi căzut de la balconul camerei sale, situată la etajul trei.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut interveni pentru a-i salva viața, deși au încercat toate procedurile de resuscitare. Autoritățile locale investighează circumstanțele incidentului tragic, dar până în acest moment nu au oferit detalii clare despre cauzele exacte ale decesului.

Liam Payne, de la One Direction, a murit

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a fost găsit fără suflare în curtea unui hotel din Buenos Aires, după ce ar fi căzut de la etajul trei. Publicațiile argentiniene La Nación și Clarín, citând surse oficiale, au raportat că poliția a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo în urma unui apel de urgență care descria un „bărbat agresiv, posibil sub influența drogurilor și alcoolului”.

Din nefericire, echipele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să intervină pentru a-i salva viața. Ancheta continuă pentru a clarifica circumstanțele tragediei.

Numeroși fani au avut îndoieli cu privire la circumstanțele accidentului, în special în urma ultimei postări a artistului pe Snapchat.

„Astăzi călărim. Vom călări cai”, spune el în video. „Cred că o să joc din nou polo, ceea ce mă va din nou în acțiune pentru aproximativ șase săptămâni. Este atât de greu, mai ales din cauza spatelui și a gâtului meu. Durerile sunt mari, e foarte greu de făcut”.

Ce au declarat autoritățile din Buenos Aires

Liam Payne a suferit răni extrem de grave în urma căderii sale, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, a declarat șeful serviciilor de urgență din Buenos Aires, Alberto Crescenti, într-o intervenție la televiziunea locală.

Echipajul de intervenție a fost chemat la fața locului la ora locală 17:04 (23:04 ora României) și l-a găsit deja fără viață. „Nu existau șanse de resuscitare”, a subliniat Crescenti. Ulterior, autoritățile au confirmat că bărbatul decedat era cântărețul britanic Liam Payne, fost membru al trupei One Direction.

Cine a fost Liam Payne

Liam Payne, născut pe 29 august 1993 în Wolverhampton, Anglia, este un cântăreț și compozitor britanic, cunoscut în special ca membru al trupei de succes One Direction. A început să cânte încă din copilărie, iar la 14 ani a participat la concursul The X Factor.

Deși inițial nu a trecut mai departe, a revenit în 2010, când a fost reunit cu alți patru concurenți pentru a forma trupa One Direction, care a devenit rapid un fenomen global. După ce trupa a intrat într-o pauză în 2016, Liam și-a început cariera solo, lansând single-uri de succes precum „Strip That Down” și „For You”. Pe lângă cariera muzicală, a fost implicat în diverse proiecte de modeling și caritate.

Din nefericire Liam Payne a murit la doar 31 de ani după ce ar fi căzut de la balcon.

Comentarii
  • Celebra trupă One Direction. Penibili mai sunteți.

  • De parca ar fi o surpriza. Drogs drogs drogs.
    Pana la urma au intervenit sau nu au intervenit medicii? Au ajuns, nu au mai intervenit dupa ce au intervenit ? Voi vedeti ce scrieti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
17 octombrie 2024
17 octombrie 2024