Prima pagină » International » Liam Neeson renunță la dragoste după pierderea soției: ”Am trecut peste toate astea”

Liam Neeson renunță la dragoste după pierderea soției: ”Am trecut peste toate astea”

24 oct. 2024, 17:20,
Simona Ciobanu în International

Liam Neeson a încheiat capitolul căutării unui partener romantic. Într-un interviu recent acordat publicației People, starul filmului Taken, în vârstă de 72 de ani, a răspuns simplu la întrebarea despre viața sa amoroasă: „Nu, într-un cuvânt”.

„Am trecut peste toate astea”, a adăugat actorul.

Neeson a fost căsătorit cu actrița Natasha Richardson din 1994 până în 2009, când aceasta a murit tragic în urma unei lovituri la cap în timpul unei sesiuni de schi.

„A fost un lucru oribil să se întâmple”, a declarat el referindu-se la pierderea soției sale.

Liam Neeson renunță la dragoste după pierderea soției

După un an și jumătate, Neeson a avut o relație de doi ani cu femeia de afaceri Freya St. Johnston, dar s-au despărțit. De atunci, actorul nu a mai fost văzut într-o relație publică, cu excepția unei mențiuni din 2016, când a spus că a avut o relație cu o femeie „incredibil de faimoasă”.

Ultimele aluzii la viața sa romantică au apărut în februarie 2022, când a mărturisit într-un interviu că s-a îndrăgostit de o femeie australiană în timp ce filma în Melbourne, dar aceasta era deja într-o relație.

Acum, fără o relație amoroasă în viața sa, Neeson își petrece timpul dedicându-se muncii, lecturii și momentelor simple, cum ar fi vizionarea de filme împreună cu fiii săi, Micheál, de 29 de ani, și Daniel, de 28 de ani.

„Sunt incredibil de norocos”, a spus actorul.

„Chiar și într-o zi proastă pe platou, mă forțez să-mi reamintesc că nu am de ce să mă plâng.”

Reflectând asupra vieții sale și a familiei, Neeson a spus: „Cred că Natasha ar fi mândră. Așa sper.”

Motivul surprinzător pentru care legendarul actor renunță la filme

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum anul trecut, Neeson a afirmat că nu dorește să revină în rolul lui Qui-Gon Jinn, considerând că franciza Star Wars și-a pierdut din magie. Acum, el susține că este momentul să renunțe și la filmele de acțiune.

„Am 72 de ani, la un moment dat [rolurile de acțiune] trebuie să se termine. Nu poți păcăli publicul. Nu vreau ca Mark să fie cel care face scenele de luptă pentru mine”, a declarat actorul pentru revista People, referindu-se la colaboratorul său de cascadorii, Mark Vanselow, care îl ajută să realizeze secvențele de acțiune.

Neeson a menționat că anul viitor ar putea fi ultima sa apariție într-un film de acțiune. „Poate la sfârșitul anului viitor. Cred că asta va fi”, a spus el.

Deși în acest an nu a lansat niciun film, în 2025 este așteptat să apară într-una dintre cele mai anticipate comedii. Paramount a anunțat în martie că va face un „remake” al clasicului film de comedie „The Naked Gun” din 1988, în care Neeson va juca rolul detectivului Frank Drebin Jr., personaj interpretat inițial de Leslie Nielsen.

Din distribuție vor face parte și Pamela Anderson, Paul Walter Hauser, Kevin Durand, Danny Huston și Busta Rhymes, iar filmul va fi lansat pe 1 august 2025, după ce data inițială, iulie 2025, a fost amânată.

De asemenea, amintim cum actorul Tom Cruise a fost surprins alături de fosta soție a unui miliardar rus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
28 octombrie 2024
28 octombrie 2024