Prima pagină » Actualitate » Liam Neeson renunță la acțiune? Motivul surprinzător pentru care legendarul actor spune ADIO filmelor de luptă

Liam Neeson renunță la acțiune? Motivul surprinzător pentru care legendarul actor spune ADIO filmelor de luptă

24 oct. 2024, 11:40,
Simona Ciobanu în Actualitate

Actorul nord-irlandez Liam Neeson, cunoscut pentru revigorarea carierei sale prin roluri de acțiune, a declarat că este timpul să renunțe la aceste roluri, deoarece, la 72 de ani, acestea devin din ce în ce mai puțin credibile, conform Variety.

Nominalizat la Oscar pentru rolul principal din „Lista lui Schindler” (1993), Neeson s-a remarcat și în genul sci-fi, interpretându-l pe Maestrul Jedi Qui-Gon Jinn în trilogia „prequel” Star Wars.

De asemenea, a înregistrat un succes comercial considerabil în filmul „The Dark Knight Rises” din universul DC, lansat în urmă cu 12 ani.

Legendarul actor Liam Neeson renunță la acțiune

Însă, din 2008, odată cu rolul din „Taken”, regizat de Pierre Morel, Neeson a devenit o figură proeminentă în filmele de acțiune. Printre aceste filme se numără „Unknown” (2011), „The Grey” (2012), „Non-Stop” (2014), „Run All Night” (2015), „The Commuter” (2018) și „The Ice Road” (2021).

Anul trecut, Neeson a afirmat că nu dorește să revină în rolul lui Qui-Gon Jinn, considerând că franciza Star Wars și-a pierdut din magie. Acum, el susține că este momentul să renunțe și la filmele de acțiune.

„Am 72 de ani, la un moment dat [rolurile de acțiune] trebuie să se termine. Nu poți păcăli publicul. Nu vreau ca Mark să fie cel care face scenele de luptă pentru mine”, a declarat actorul pentru revista People, referindu-se la colaboratorul său de cascadorii, Mark Vanselow, care îl ajută să realizeze secvențele de acțiune.

Neeson a menționat că anul viitor ar putea fi ultima sa apariție într-un film de acțiune. „Poate la sfârșitul anului viitor. Cred că asta va fi”, a spus el.

Deși în acest an nu a lansat niciun film, în 2025 este așteptat să apară într-una dintre cele mai anticipate comedii. Paramount a anunțat în martie că va face un „remake” al clasicului film de comedie „The Naked Gun” din 1988, în care Neeson va juca rolul detectivului Frank Drebin Jr., personaj interpretat inițial de Leslie Nielsen.

Din distribuție vor face parte și Pamela Anderson, Paul Walter Hauser, Kevin Durand, Danny Huston și Busta Rhymes, iar filmul va fi lansat pe 1 august 2025, după ce data inițială, iulie 2025, a fost amânată.

De asemenea, amintim cum actorul Tom Cruise a fost surprins alături de fosta soție a unui miliardar rus.

Nicole Kidman, copleșită de senzații pe platourile noului film erotic „Babygirl”

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum Nicole Kidman a dezvăluit că a fost „extrem de entuziasmată” în timpul filmărilor pentru noua sa dramă erotică, „Babygirl”, încât a trebuit să întrerupă temporar producția.

În acest film provocator, Kidman interpretează o femeie de afaceri de succes care își pune în pericol cariera și viața de familie pentru a începe o relație pasională cu un stagiar mult mai tânăr, interpretat de Harris Dickinson, actor cunoscut din „Where the Crawdads Sing”.

Actrița de 57 de ani, premiată cu Oscar, a mărturisit că scenele intime cu Dickinson și Antonio Banderas, care joacă rolul soțului ei, au devenit copleșitoare la un moment dat.

„Au fost momente în care mi-am spus: ‘Nu mai vreau să am orgasm’, a declarat Kidman pentru The Sun.

Deși și-a dorit să se provoace pe sine cu acest proiect, a recunoscut că unele momente au fost greu de suportat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`