Prima pagină » Cancan ultimă oră » Lia Bugnar a acuzat-o pe Viorica Vodă că a agresat-o și că a jignit-o pe stradă

Lia Bugnar a acuzat-o pe Viorica Vodă că a agresat-o și că a jignit-o pe stradă

01 iul. 2022, 18:02,
în Cancan ultimă oră

Lia Bugnar a făcut public un mesaj referitor la Viorica Vodă. Aceasta susține că actrița a agresat-o și că a jignit-o pe stradă. Regizoarea a relatat întregul episod în social media, iar actrița a negat ulterior că evenimentele la care face referire colega ei de breaslă ar fi avut loc

Lia Bugnar a postat pe contul de Facebook relatarea unui incident care s-ar fi petrecut în plină stradă între ea și actrița Viorica Vodă. Regizoarea a susținut că întreaga discuție se află pe suport video și audio, așadar interlocutoarea ei nu ar avea cum să o nege.

Lia Bugnar a acuzat-o pe Viorica Vodă că a agresat-o și că a jignit-o pe stradă

Lia Bugner a izbucnit în mediul online la adresa Vioricăi Vodă. Regizoarea susține că mergea liniștită pe stradă și s-a întâlnit cu Viorica Vodă. Iar de la această întâlnire a escaladat situația și s-a ajuns chiar la ceartă.

„Mergeam eu așa pe stradă cu cățelu’ Iago acu’ vreo patruj’ de minute. Ies cu el în fiecare zi la 5 jumate dimineața și acum, noaptea, pentru că e mai pustiu. De zece ani încoace, da’ nu asta-i subiectul postării. Era și cățela Su Shi cu stăpânu’ ei, ca de fiecare dată, și mergeam noi așa, minding our own bussiness. Și îmi iese în cale, oameni buni, nici mai mult dar nici mai puțîn decât simbolu’ #metoo în persoană, da, ați ghicit, Viorica Vodă. Și începe să se țină după noi. M-a luat din prima, abrupt, fără introduceri.

N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? Eu am doi, mi i-am făcut, realizați, fata mea vorbește germană, are șase examene, copiii mei sunt bine, la facultăți serioase, tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie, și ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrări de stearpă și urâtă ce ești, da’ n-ai talent, talentu’ dacă nu-l ai, nu ti-l da nimeni, te-ai înconjurat de gașca aia de lezbiene și faceți voi gunoaiele-alea de spectacole, că n-am avut loc la Godot de tine, că te… în toate părțile și eu am refuzat să mănânc rahat și m-am sacrificat și am făcut doi copii și tu ești o stearpă..

Și de ce nu ești fericită, întreb. Sunt fericită, fata mea vorbește germana, n-o s-ajungă o ratată ca tine să-și vomite frustrările în niște piesulici din astea prin underground pe unde le joci și bei, și te f… cu minori. Păi, da, da’ te ții după mine și câinele meu, în loc să stai cu fata ta.

Fă, ferentaristo, zice, ești o ratată penibilă, stearpă, care n-a avut niciodată talent și care s-a refulat în scris prost și ti-ai găsit toate lezbienele în jurul tău. Lipsa punctuatiei are legătură strânsă cu ritmul în care vorbea și sărea de la o idee la alta. În cele din urmă, Dio, stăpânul lui Su Shi, i-a zis că, dacă se mai ține după noi, pune câinele pe ea (Sushitza e cane corso, deci na). A plecat în cele din urmă vorbind în continuare tare în timp ce se depărta de noi. Vă povestesc acestea că să înțelegeți totuși de ce n-a căzut toată lumea în admirație în legătură cu curaju’ Vioricăi Vodă de la Gopo. Fata e caz. (…)

P.S. Dio a și filmat-o pe această eroină a mituului din cinemaul românesc în timp ce monologa fără punctuație. Deci acest monolog există și pe suport audio-vizual, în caz că”, a scris Lia Bugnar pe contul de socializare.

Prima reacție a Vioricăi Vodă

La scurt timp după ce toată povestea a făcut valuri în social media, Viorica Vodă a negat că ar fi agresat-o verbal pe Lia Bugnar, afirmând că nu are cunoștință despre acest scandal.

„Nu am ce să comentez. Nu știu despre ce este vorba, îmi pare rău. Chiar nu știu, nu mă interesează, cred că este o eroare. O zi bună, la revedere!”, a spus actrița pentru Fanatik.

A doua zi după postarea din social media în care povestea cum că ar fi fost agresată în plină stradă de către Viorica Bucur, Lia Bugnar a revenit cu un nou mesaj.

„Pentru că postarea mea cu pățania de aseară a fost urmată de foarte multe comentarii, vreau să pun o întrebare celor care spun că „e clar că femeia are probleme și trebuie trecut cu delicatețe peste”. Întrebare: dacă agresorul de aseară ar fi fost un bărbat, și nu o femeie, ați fi considerat de asemenea că trebuie să trec cu delicatețe peste? Sau ar fi urlat internetu’ de indignare? Întreb”, a scris regizoarea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *