Prima pagină » Local » LGBT vrea modificarea limbii române prin introducerea formei neutre de gen cu „x” la finalul cuvintelor! Ăsta este planul celor de la USR

LGBT vrea modificarea limbii române prin introducerea formei neutre de gen cu „x” la finalul cuvintelor! Ăsta este planul celor de la USR

28 mart. 2024, 14:28, 35 ,
BZI.ro, în Local

Propunerea activiștilor queer de a introduce o nouă terminație în limba română, „x”, înlocuind genurile gramaticale masculine și feminine, a generat o serie de dezbateri intense în mediul online și în comunitatea LGBTQ+ din România. Politicile acestea, cu susţinerea USR sunt menite pentru a distruge familia, de a distruge educația copiilor noștri!

Este ireal cum asemenea propuneri apar în spațiul public și cum unii dintre oameni le acceptă. Dacă USR va obține un procent care să conteze la alegerile europarlamentare și locale, ăsta e planul! O să aibă suficientă influență încât să treacă la următoarea etapă a planului, acela de a distruge tot ce este românesc, tot ce este tradițional!

LGBT vrea modificarea limbii române prin introducerea formei neutre de gen cu „x” la finalul cuvintelor

Această inițiativă este percepută de comunitatea LGBT ca o modalitate de acceptare și înțelegere a persoanelor care nu se identifică cu niciunul dintre genurile binare și, pentru unii, are chiar o miză politică importantă – „demasculinizarea limbii române”.

Argumentele pentru adoptarea acestei noi forme de terminație sunt absolut șocante. Unii membri ai comunității queer (queer este parte a comunității LGBTQ+) văd în „x” o oportunitate de a crea un limbaj mai inclusiv, care să reflecte diversitatea de gen și să ofere un spațiu lingvistic neutru pentru cei care se identifică în afara spectrului binar. Astfel, propunerea nu se limitează doar la eliminarea distincției masculine/feminine, ci și la crearea unei forme de exprimare care să includă persoanele non-binare și să evite automatizarea asociată cu genurile tradiționale.

O astfel de propunere aduce o atingere gravă a demnității fiecărui român, a fiecărui profesor de limba română, a fiecărui creștin. Cum pot cei din comunitatea LGBTQ să impună majorității o asemenea aberație, o asemenea fantezie? Este de o nebunie rar întâlnită chiar și în cele mai permisive țări din lume. Nicăieri nu există în lume să vrei să modifici gramatica limbei respective doar de dragul ”acceptării”!

Cu USR la conducere România o să arate dezastruos

Planul secret al USR este de a subjuga România şi de a impune asemenea formulări, de a impune băi comune în școli, de a impune ideologia de gen, de a legaliza pedofilia așa cum vedem în alte state ale lumii că se întâmpla. Românii trebuie să știe că alegerile din 2024 reprezintă în realitate o luptă între patrioți, suveraniști și persoanele care vor să distrugă familia și bunul mers al lucrurilor. La nivel de Iași trebuie să punctăm faptul că Marius Bodea ar putea fi artizanul unui astfel de scenariu. Acesta o să candideze la Primăria Iași, iar ieșenii proști îl vor vota pe el, sau pe Chirica, doi impostori care nu au făcut nimic pentru municipiul în care trăiesc! Ieșenii trebuie să înțeleagă faptul că asemenea specimene nu mai au ce căuta în funcții publice și trebuie să dispară din politica românească!

Marius Bodea ar putea fi un puternic susținător LGBTQ+ și agenda obscură a acestora privind distrugerea familiei tradiționale

În Europa și în întreaga lume vedem cum astfel de lucruri deja s-au întâmplat. În Franța un bărbat a fost achitat după ce ar fi violat un copil de 11 ani, judecătorul spunând că a existat consens. În Anglia în școli s-a propus eliminarea băilor pentru băieței și fetițe pe motiv că discriminează. Astfel vor exista băi comune. În Canada au fost legalizate drogurile puternice precum heroină și metamfetamina. În San Francisco UŞĂ a fost dezincriminat furtul de până la 1000 de dolari, iar străzile sunt pline de hoți care sparg magazine și mașini. Ăstea sunt politicile pe care USR le vrea implementate pentru a distruge bunul simț, credința și familia tradițională. Doar romanii proști și rău intenționați vor vota cu USR la alegerile locale şi europarlamentare.

Notă: Nimeni nu are ceva cu reprezentanții LGBTQ+ pentru că fiecare este liber în felul lui, fiecare este liber să aibă ce relație vrea, și cu cine vrea! Totuși, libertatea lor se oprește în momentul în care intervine libertatea celuilalt! Astfel încât este absolut obligatoriu să înțelegem că nu ni se poate pune pumnul în gură de către astfel de minorități care vor să distrugă țara.

Comentarii
  • N-o sa vedeti asa ceva in România.

    Minoritatea se suspune majoritatii, din cate stiu.

    USR o sa aiba voturi doar din partea ciudateilor.

  • Va f*t în gura!

  • niste scarbosi/scarboase

  • – Aspectele relatate sunt reale? Da.
    – Aspectele relatate sunt rezultatului aplicarii ideologiei LGBT? Da.
    – USR respinge ideologia LGBT? Nu. Din contra, o sustine, si-i pedepseste pe cei care nu sunt de acod cu ea (cazul Lasconi).
    – Vreti ca ideologia LGBT sa ajunga politica de stat si in Romania?
    Daca raspunsul este Nu, atunci nu votati gastile de perversi perfizi numite USR, REPER, CURAJ PENTRU ROMANIA (lui Chichirau), etc.
    Daca raspunsul este Da, atunci sunteti dereglati. Cautati-va la cap si mai ales la suflet.

  • Articole platite de hauriti si sosocari sa discrediteze USR.Sa le iau neamu-n p..a

  • satul de useristi si de neamprostia lor

    Cum sunt useristii si toti ceilalti din aceeasi faina (eiusdem farinae)?

    1. Sunt narcisisti, autocentrici, raportandu-se in permanenta la propria persoana și la propria placere. Sunt coplesiti de propria grandoare si se mira ca cei din jur nu o apreciaza.
    2. Au un eu supradimensionat. Se cred „speciali” si considera ca „li se cuvine”. Vor sa primeasca fara sa faca nimic. De aici si dezamagirea cronica, pentru ca nimeni nu da nimic gratis..
    3. Sunt mediocri. Nu vor competitie, nu vor clasamente. In clasele primare, ca sa nu fie „discriminare”, si desteptul si prostul sa ia premiul intai.
    4. Traiesc in lumea virtuala fabricata de social-media. E adevarat pentru ca scrie pe Facebook, este o axioma pentru ei.
    5. Ignora realitatea si opereaza cu clisee de o ineptie crasa : tefelistii nu trăiesc bine pentru ca „ciuma roșie” fura, credinta crestina inseamna sa pupi moaste, deciziile Curtii Constitutionale trebuiesc aprobate prin referendum, nu sunt spitale pentru ca sunt catedrale, etc.
    6. Ce îi intereseaza? Sa participe la „evenimente”. Acolo pot sa isi etaleze gadgeturile si sa-si dea aere. Este singura varianta in care ei pot “apartine” de ceva. Asa isi bifează nevoile sociale de apartenenta.
    7. Care este deviza useristului? EAT, SLEEP, PROTEST, REPEAT.

  • sa va ia dr.ac.u pe toti poponarii. in ROMANIA NU AVETI SANSE SCURSURILOR. VA ASTEPTAM LA IASI CU „RAG”

  • R E A L I T A T E A

    Sper sa fii unii destul de înțelepți să nu introducă așa mizerii!!!

  • Vomaaaaaa pe LGBT, vomaaaaaaa pe USR! Avem nivel de trai foarte bun, nu ne lipseste nimic dar ne lipseste LGBT- UL . USR sustine aceasta mizerie pentru ca este un partid de kkt un partid de PAGANI . Poporul roman 85 % crestin – ortodox nu poate sustine mizeria LGBT , oricat i- ar sustine Usr pe acesti schizofreni, puroiul planetei , niste descreierati S a va ia dracu Pnl. Sa va ia dracu Psd , sa va ia dracu Usr! Si acest Usr a votat mereu impotriva Romaniei in Parlamentul european , a votat,,pentru ” pierderea suveranitatii Romaniei. Niste tradatori vanduti psd – ului si pnl- ului , comunisti dictatori cu alta palarie astia- s Usr – istii. Pnl, Psd, Usr fac parte din Partidul Popular European si executa toate ordinele dictaturii de la Bruxelles., impotriva Romaniei. Trebuie sa votam partidele suveraniste care vor domina in noul PE ca altfel disparem de tot ca tara.

  • La Iasi Usr 5% in cadere libera si in tara la fel . Bravo romani ! Toate gunoaiele la gunoi Usr este un partid de gunoi, la gunoi! Sa va ia dracu Psd ! Sa va ia dracu Pnl! Sa va ia dracu Usr! La gunoi panaramilor!

  • Urâciunea și pustiirea unui neam!Nici un imperiu nu a rezistat din cauza desfrânării, sodomizării și gomoreii!Va înșelați amarnic în privința Legilor Divine!

  • unde-i prindeți, vîrîți-le făcălețul în cur, să vezi atunci orgasme!… 😉

  • Asemenea dezaxati bolnavi au fost de la inceputul lumii dar erau dusi la racoare sa le treca nebuniile. Ei sunt o minoritate si ar trebui sa se supuna majoritatii nu invers. Ar trebui dusi la spitalul de nebuni sa se trateze.

  • In limba romana exista 3 genuri cei care vor un singur gen cum zic ei x sa plece din tara acolo unde li se permite.

  • Vreti cu X? Va dam noi X. F*tux mamax voastrax!

  • Sexul este dat de a 23-a pereche de cromozomi : XX la femeie, XY la barbat. Cu ei te nasti, cu ei mori. Trebuie sa fii dereglat rau ca sa negi evidenta.

  • IASUL VOTEAZA PSD PENTRU O DUCEM BINE DE TOT
    IESENII SUNT FERICITI SI TRAIESC CA GERMANII

  • Sa fii matale sanatos, cu tot cu aburelile matale, ca usere nu votam. Poate AUR.

  • Da !!!!!! Iasul si toata tara se kaka pe PSD, iasul si toata tara se kaka pe PNLIasul si toata tara se kaka pe USR! Acum ,aveti rezultatele votului. Trageti apa la wc sa se ducaaaaa pe pustia!

  • Drept de casatorie si atat. Nimic nu trebuie intrzis doar sa nu fie fortat ca in Vest sau woke Hollywood.

  • Scârboșii pământului

    Și eu fac sex cu femei dar nu ies in stradă să fac marș ca ăștia!
    Daca vă place sa o sugeți pe cârnaț nu trebuie să ieșiți în stradă și pe la tv sa ne spuneți cat de mult vă place!!
    Nu ne interesează!
    Ptiu rebuturilor

  • Casatoria este uniunea intre un barbat (XY) si o femeie (XX). Este prin definitie heterosexuala. Deci non-homosexuala. Nu poti pune pe acelasi palier moral casatoria cu perversiunea homosexuala.

  • BODEA SA ITI DAU LA BOTIX SI LUI NEVASTATA SA O ARD IN CURUX !%))))))

  • Vad ca au din ce in ce mai mult tupeu. Acum cativa ani luau bataie pe strada bulangii astia. Cativa au facut cunostinta si cu bocancul meu hetero.

  • Îl votem pe bodea numai după ce-și bagă în rect o coadă de tîrnacop și să- i vedem exclamația de fericire lgbtq -piride și vine ștrulă săl lingă pe sfârlă prin vari văgăuni

  • Bine face rusia ,china ca ii duce
    pe Lgbt – isti la inchisoare imediat . Nici pe ascuns nu pot s- o faca ca le este frica ca ii descopera. Noi suntem 85% crestini ortodocsi, lgbt- istii sa se duca in tarile unde sunt imbratisati pentru practicile lor. Usr este un partid de pagani si mediocri , sa promovezi acesti psihopati lgbt ca partid ca iti dicteaza nebuna si dictatoarea ursula si alti nebuni din ppe, este mizeria ,mizeriilor. Lgbt- istii sa voteze Usr , de la noi cei normali zero voturi Usr

  • Este ingrozitor ce comentarii se fac. Asta nu este campanie electorala. Aici se vede mizeria umana, rautatea. Mai este un pas pana la atacuri fizice. Nu asta am dorit eu de la libertate.

  • Păi Libertate înseamnă sa ai dreptul sa faci ce vrei dar sa nu încalci drepturile celorlalți !, in cazul de față niște minoritari vor sa încalce drepturile majoritarilor , iar eu am dreptul la o lume normala pe strada nefiind obligat sa accept ca și normale niște deviații de comportament in public

  • LGBT-agent electoral pentru PNL Iasi. Cum altfel sa castige un antiroman la alegerile parlamentare.

  • …la alegerile europarlamentare.

  • lucrurilor trebuie sa le spunem pe nume. homosexualitatea este o perversiune, nu o deviatie, sau o „preferinta”, cum incearca homosexualii sa ne abureasca. preferinta e cand iti plac roscatele cu sani mari. homosexualitatea e o perversiune. una foarte grava.

  • Da’ totusi, cum il calculam pe X ?!

  • Eu Mandru ma declar azi progresist
    Si recunosc, purtand al nostru ROGVAIV,
    Ca din nascare am apucaturi de sodomist
    Desi-s pe invers, am iesit in dans lasciv

    Viciul sa mi-l fac la lume cunoscut
    Si tinerei fluizi sub CURcuBeu s-adun
    Caci nu conteaza cum ai fost crescut
    Esti sexy si trebuie sa iti propun

    Amor contra naturii sa doresti sa-ncerci
    Cu dusuri aurii si clisme prelungite
    Al tau tunel secret sa fie tot numai clabuci
    Si-n bratele-mi paroase sa gemi cu voluptate

    Astazi tot LGBT-ul marsalui-va fara frica
    Caci toata lumea, pana si Jandarmeria
    Incolonati vor fi la a noastra plimbarica
    Chiar ai tarii dregatori sustin pidosnicia

    Dar nu uitati, la voi s-aveti o alifie
    Si balonasele de schimb sa fie pregatite
    Caci in ziua de mandrie, de atata excitatie
    Sa nu va pricopsiti cu HiV sau hepatite

  • „cum il calculam pe X?”
    integram prin parti

  • Ion de la... raion

    Până nu demult se plângeau că, vezi Doamne, sunt persecutați.
    Acum nu mai sunt. Dar vor ei acum să-i persecute pe toți. Vor să facă ei reguli doar în favoarea lor, dar împotriva tuturor celorlalți!
    Unde am ajuns?! Vorba ceea: „Curva ia prăjina”!
    Vorba lui Ilie Cleopa: „Mânca-v-ar Raiul”, dobitocilor. Vă mănâncă-n… cur? Scărpinași-vă singuri, maimuțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *