Prima pagină » Stiri si curiozitati » Levi Ackerman. Liderul forțelor din Attack on Titan

Levi Ackerman. Liderul forțelor din Attack on Titan

08 mart. 2022, 14:43,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Chiar dacă acțiunea se desfășoară în jurul lui Eren Jaeger, un personaj foarte important în acțiune este și Levi Ackerman.

Numele de Levi Ackerman în cadrul seriei anime Shingeki no Kyojin provoacă foarte multă tensiune. Acesta se prezintă a fi căpitanul celei mai importante echipe de trupe speciale ce realizează operațiuni în teritoriul dominat de titani. O atmosferă similară cu cea în care investigatorii intervin în benzile de ghouli din Tokyo Ghoul.

levi ackerman purtand o capa verde

În întreaga aventură a protagonistului, Levi rămâne mereu în peisaj.

Aspectul lui Levi Ackerman

Levi se prezintă drept o persoană scundă de înălțime ce are un păr scurt și negru. Ochii lui sunt pătrunzători și negri, iar cearcănele din jurul ochilor fac din acesta să pară o persoană care este prea implicată în ceea ce face. În ciuda înălțimii sale, acesta se antrenează mult, iar corpul său este bine definit spre a putea folosi cu succes echipamentele militare.

Cel mai des acesta este văzut purtând uniforma de soldat, iar privirea foarte serioasă face să îi fie înțelese cu greu gândurile. Acest aspect s-a modificat destul de puternic de la confruntarea pe care a avut-o împotriva lui Zeke Jaeger, fratele protagonistului. Suferind mai multe leziuni ce s-au lăsat cu cicatrici pe față și chiar pierderea a 2 degete de la mâna dreaptă, reducându-i drastic capacitatea de luptă.

haine pentru curatenie

Curățenia poate fi considerată drept o obsesie

Personalitatea căpitanului de echipă

Atât seria anime, cât și cea manga, îl prezintă pe Levi Ackerman ca având o obsesie asupra curățeniei. Trăitul într-un mediu dezordonat și desfășurarea activităților fără o organizare promptă, provoacă o iritare absolută și nu se poate concentra. Poate că această trăsătură are o legătură cu marea schimbare din viața sa.

Înainte de a adera la forțele speciale, căpitanul de escadron își trăia viața prin suburbiile orașului. Caracterul său era unul încăpățânat și nu accepta să primească ordine, dar pentru a supraviețui, a învățat că trebuie să își pună încrederea în camarazii de arme, foarte similar cu atitudinea lui Meliodas în 7 Deadly Sins. Atitudine pe care o va avea în continuare cu subordonații săi.

levi ackerman loveste cu piciorul pe eren jaeger

Pentru a dovedi că este stăpân de situație Levi îl lovește pe Eren în fața mulțimii

Chiar dacă se afirmă rar în Shingeki no Kyojin, Levi Ackerman are un simț puternic al dreptății și a ceea ce înseamnă moralitate. Una dintre cele mai definitorii trăsături ale sale este dată de evaluarea inestimabilă pe care o oferă vieții oamenilor din jurul lui. Acesta urăște victimele inutile și sângele vărsat derizoriu.

Viziunea pare a i se fi conturat în minte datorită faptului că în cadrul misiunilor de recunoaștere, foarte mulți soldați din cadrul echipei sale și-au găsit sfârșitul. Neatenția se plătește foarte scump câteodată, iar uneori doar câteva clipe sunt suficiente pentru a cădea pradă titanilor. Levi încearcă cât mai mult posibil să își țină novicii, salvându-le viețile, în ciuda tratării indiferente pe care le-o oferă zilnic.

grafica cu levi noaptea

În ciuda înălțimii sale, Levi este un soldat model

 

Relația dintre Levi Ackerman și Eren Jaeger

Relația dintre cei doi se prezintă în faza incipientă ca fiind una rece și indiferentă, dar descoperirea faptului că Eren se poate transforma într-un titan, a făcut ca acesta să fie nevoit în a îi lua apărarea în fața curții. Dar afecțiunea pe care Levi Ackerman o prezintă mereu are un dublu sens, jurând în fața curții că la nevoie îl va ucide pe Eren Jaegar fără nicio ezitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *