Prima pagină » Actualitate » Leonardo DiCaprio, surprins dansând cu o altă femeie într-un club de noapte! Ce spune iubita sa, Vittoria Ceretti

Leonardo DiCaprio, surprins dansând cu o altă femeie într-un club de noapte! Ce spune iubita sa, Vittoria Ceretti

23 oct. 2024, 15:20,
Simona Ciobanu în Actualitate

Leonardo DiCaprio a fost văzut petrecând confortabil alături de Teyana Taylor într-un club de noapte din New York, duminică seara, 20 octombrie, la câteva ore după ce a avut o cină „intimă” cu iubita sa, Vittoria Ceretti.

O sursă a declarat pentru Page Six că DiCaprio, în vârstă de 49 de ani, s-a întâlnit cu Taylor, în vârstă de 33 de ani, la clubul The Stafford Room din Manhattan, împreună cu un grup de prieteni, în cadrul unei petreceri dedicate Rock and Roll Hall of Fame.

În weekend, Taylor a fost prezentă la ceremonie, unde a introdus-o pe Dionne Warwick.

Iubita lui Leonardo DiCaprio este supermodelul Vittoria Ceretti

Se pare că Ceretti, în vârstă de 26 de ani, care se întâlnește cu DiCaprio din vara lui 2023, nu a participat la întâlnirea privată a cântăreței. Fără ea de față, o sursă a spus că DiCaprio părea să se distreze de minune alături de Taylor.

„Au dansat apropiați și au râs mult”, a menționat sursa, adăugând că au stat împreună aproape toată noaptea.

În timpul petrecerii, DiCaprio a fost însoțit și de prieteni, inclusiv Tobey Maguire. Taylor părea „foarte protectoare” cu DiCaprio, asigurându-se că acesta nu era deranjat de ceilalți invitați. Totuși, deși atmosfera era „flirtantă”, nu au existat gesturi romantice evidente între ei.

DiCaprio și Taylor au plecat din club în jurul orei 3 dimineața, însă nu este clar dacă au plecat împreună.

 

Deși nu a fost prezentă, Ceretti nu pare deranjată de eveniment, deoarece surse afirmă că ea și Taylor sunt prietene apropiate. Cele două modele au fost împreună recent la o petrecere pentru a sărbători debutul lui Ceretti pe podiumul Victoria’s Secret.

În ciuda speculațiilor, alte surse confirmă că DiCaprio și Taylor sunt doar buni prieteni. Aceștia au devenit mai apropiați în timpul filmărilor pentru producția „The Battle of Baktan Cross”, care va apărea în 2025.

Taylor, care și-a anunțat despărțirea de Iman Shumpert în septembrie 2023, după șapte ani de căsnicie, este în prezent singură. Divorțul lor a fost încheiat în iunie și au împreună două fiice, Junie și Rue.

Noul iubit al actriței Angelina Jolie

Într-o altă ordine de idei, reiterăm cum relația dintre faimoasa actriță Angelina Jolie și rapperul britanic Akala pare să devină din ce în ce mai serioasă. Surse au declarat pentru US Sun că actrița de 49 de ani l-ar fi invitat pe muzicianul de 40 de ani în apartamentul ei de la The Corinthia din Londra, săptămâna trecută. Cei doi ar fi petrecut împreună nopțile de miercuri și joi, fără să părăsească hotelul.

„Akala a fost scos discret din hotel cu una dintre mașinile Angelinei vineri, cu câteva ore înainte de premiera filmului ei, „Maria”, la Festivalul de Film de la Londra”, a dezvăluit o sursă, menționând că cei doi folosesc intrări și mașini separate pentru a-și ascunde relația.

Atât Angelina Jolie, cât și Akala au fost prezenți la eveniment, deși au fost fotografiați sosind separat. După premieră, au luat o cină romantică la exclusivistul Soho House, conform surselor.

Și Madonna și-a etalat recent noul iubit de 28 de ani.

Relația lor a fost vehiculată pentru prima dată în mai 2024, când Akala a fost văzut alături de Jolie și fiicele ei, Zahara și Shiloh, la Festivalul literar Calabash din Jamaica. De atunci, cei doi au participat la diverse evenimente împreună, inclusiv la o petrecere la galeria de artă a Angelinei din New York, în septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`