Prima pagină » Radio » Actualitate » Leonard Doroftei și soția sa au împlinit 30 de ani de relație. „Cred că a fost destinul”

Leonard Doroftei și soția sa au împlinit 30 de ani de relație. „Cred că a fost destinul”

27 dec. 2022, 11:40,
BZI.ro, în Radio

Recent, Leonard Doroftei și soția sa, Monica, au aniversat 30 de ani de relație, cei doi cunoscându-se în 1992 la mătușa pugilistului. Cu această ocazie, fostul campion mondial la box i-a transmis un mesaj romantic partenerei sale. Referitor la întâlnirea lor, soție lui Leonard Doroftei spune că a fost dragoste la prima vedere.

Fostul campion mondial Leonard Doroftei sărbătoreşte în aceste zile 30 de ani de când a cunoscut-o pe soţia sa, Monica. Cuplul locuieşte, de mai mulţi ani, împreună cu cei trei copii, în Canada, unde Doroftei a activat ca pugilist, deşi a reprezentat România.

Leonard Doroftei și soția sa au împlinit 30 de ani de relație

Leonard Doroftei a ţinut să marcheze corespunzător ziua când s-au împlinit 30 de ani de relaţie cu soţia sa, Monica, astfel încât a publicat pe reţelele de socializare un mesaj romantic pentru aleasa inimii sale.

„Eu nu cred că au trecut 30 de ani, parcă ieri te-am întâlnit ❤️”, a fost mesajul fostului pugilist, alături de o fotografie cu soția sa.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când el avea 20 de ani, iar Monica avea 16 ani.

„Ne-am cunoscut în primăvara anului 1992, la mătușa lui, respectiv nașa părinților mei. Cred că a fost destinul, pentru că inițial nu am vrut să-i însoțesc pe ai mei în acea vizită. Aveam 16 ani și nu exagerez când spun că a fost dragoste la prima vedere. Pur și simplu am rezonat! Era un tip vesel, interesant și… mai ales curios! În timp am descoperit la el o grămadă de calități: inteligență, inventivitate, blândețe, curaj, iubire necondiționată și lista poate să continue”, spunea Monica Doroftei în urmă cu ceva timp.

Cum a cerut-o de soție

Cum erau foarte tineri, flacăra iubirii s-a aprins rapid între ei, iar după doi ani și jumătate de când s-au cunoscut, Leonard a cerut-o pe Monica în căsătorie.

„Trecuseră doi ani și jumătate și ne aflam pe stradă, simțeam că nu mai putem sta unul departe de celălalt și dintr-o dată mi-a spus că mă iubește și că vrea sa fim împreună și că-și dorește mai mult decât orice să fiu soția lui. Am simțit că leșin!

Îl iubeam cu toată ființa mea și credeam că mai mult de atât nu se poate. Ne-am căsătorit în luna octombrie și până și Providența a ținut cu noi: ne-a oferit o zi superbă. Deși era toamnă, a fost o zi călduroasă, însorită, plină de emoții”, mai povestește Monica Doroftei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *