Prima pagină » Actualitate » Leonard Doroftei îşi bea cafeaua la mormântul mamei sale! „Am fost prost și am mai țipat la ea!”

Leonard Doroftei îşi bea cafeaua la mormântul mamei sale! „Am fost prost și am mai țipat la ea!”

09 oct. 2024, 08:33,
în Actualitate

Leonard Doroftei îşi bea cafeaua la mormântul mamei sale. Fostul mare campion la box a dezvăluit ce obicei și-a făcut în ultima perioadă. Acesta a menționat că a fost greu încercat, iar pierderea mamei sale l-a marcat foarte mult. „Moșu’“, așa cum este alintat de fani marele campion și-a făcut rutina din a merge la mormântul mamei sale şi de a vorbi cu ea.

Leonard Doroftei îşi bea cafeaua la mormântul mamei sale

Au trecut 8 ani de când mama lui Leonard Doroftei a trecut la cele sfinte, dar asta nu înseamnă că marele boxer a putut trece peste greaua pierdere suferită. Leonard Doroftei nu o poate uita pe femeia care i-a dat viață și primul lucru pe care îl făcea atunci când se întoarcea în România din Canada era să meargă la mama lui la cimitir, la Ploiești.

„M-am dus la cimitir, iar acum urmează să merg iar. Vorbesc cu mama despre diferite lucruri, ca și cum vorbim de obicei. Zic «sărut-mâna», o întreb «ce mai faci, cum ești?». Îi spun ce am făcut eu, ce o să fac, ce fac copiii, ce face Moni, spun diferite lucruri. Așa ar trebui să facă oricine cu părintele lui, atunci când este în viață, nu după ce a trecut. Degeaba plângi la mormânt”, a povestit Leonard Doroftei, care a slăbit 20 de kilograme.

Fostul mare pugilist a menționat că toate amintirile pe care le are cu mama sa sunt foarte frumoase.

„Toate amintirile cu mama sunt frumoase pentru că e mama mea și mama e singura căreia pot să-i spui mamă. Cu mama toate amintirile sunt frumoase. Unde mă duc, ce am făcut, mama! Când spui mama, spui tot!”, a zis Leonard Doroftei.

Sfatul lui Leonard Doroftei: „Nu-ți mai vărsa furia acasă pe părinți!“

Marele sportiv este ferm convins că a greșit atunci nu vorbea frumos cu cea care i-a dat viață și mai ridica glasul.

„Nu mai țipați la părinți, nu mai vorbiți urât, că nu știi cât îi mai ai! Pe urmă, degeaba te mai duci la mormânt și plângi. Degeaba mai plângi după ei. Nu e o rușine să plângi, e un mod de a te relaxa. Am fost și eu prost și am mai țipat la ea: lasă-ma în pace, ce vrei? Și ea zicea: nu mai țipa la mine! Ți se rupe inima. Nu-ți mai vărsa furia acasă pe părinți, pe soție și pe copii. Ei sunt singurii care te iubesc”, a adăugat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România, cu soția și momentan doar cu doi dintre copiii lor. Fostul mare pugilist și familia lui au locuit timp de 5 ani în Canada, însă acum au revenit în țară, unde vor demara proiecte noi.

În urmă cu cinci ani, Leonard Doroftei a luat decizia de a pleca din România. Rapid a pus-o în practică și a călătorit în Canada, acolo unde s-a și stabilit alături de soția Monica și de cei trei copii ai lor, Vanessa, Alex și Adrian.

Moșu’ și-ar dori să ajute din nou boxul românesc, în timp ce soția sa își dorește să lucreze în domeniul HoReCa. Altfel, Leonard Doroftei a destăinuit că îşi bea cafeaua la mormântul mamei sale, căreia îi povestește tot ce a făcut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`