Prima pagină » Actualitate » Leonard Doroftei a luat o decizie radicală după 5 ani petrecuţi în Canada: „Monica şi-a dorit asta!”

Leonard Doroftei a luat o decizie radicală după 5 ani petrecuţi în Canada: „Monica şi-a dorit asta!”

04 iun. 2024, 09:25,
BZI.ro, în Actualitate

Leonard Doroftei a luat o decizia radicale după 5 ani petrecuţi în Canada. Celebrul pugilist român a decis să se întoarcă definitiv în România. Alături de soția sa, Monica, și cei trei copii – Vanessa, Alex și Adrian – acesta s-a stabilit în America de Nord, însă acum planurile lor s-au schimbat.

Leonard Doroftei a luat o decizie radicală

Leonard Doroftei a făcut un anunţ neașteptat după 5 ani petrecuţi în Canada. Leonard Doroftei a dezvăluit motivele pentru care a ales să plece inițial în Canada și de ce se întoarce acum. În prezent, acesta antrenează copii la box într-o sală din Montreal. Fostul campion mondial a explicat că mutarea în Canada a fost necesară pentru o schimbare.

„Noi am plecat pentru că eu aveam nevoie de o schimbare. Am avut nevoie să merg în Canada pentru că a trebuit să trec printr-un șoc, prin ceva, am zis că am nevoie de ceva. În România a fost doar vina mea pentru că nu am știut exact ce vreau, m-am lăsat târât de colo-colo. Acum sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu, m-am regăsit, antrenez copii, nu sunt bine, sunt foarte bine”, a declarat Leonard Doroftei.

Leonard Doroftei a explicat că fiica sa Vanessa i-a determinat să ia decizia revenirii în țară, aceasta nedorindu-ți să trăiască în Canada.

„Vanesa este acum în vacanță, în România, ea își termină liceul, mai are cam două săptămâni ca să își poată finaliza examenele pentru sfârșit de liceu. Apoi se întoarce în România, ea nu vrea să trăiască în Canada. În cinci ani de zile ea nu știu dacă a ieșit de două ori din casă, adică cu prieteni, decât cu noi. A zis Stop! Pentru ea aici e acasă. Sperăm să fie studentă la Medicină sau la Drept”, a spus Moșu’.

Cu ce se ocupă băieții lui Leonard Doroftei

Fostul mare pugilist a spus că Alex, băiatul cel mic, lucrează în IT în România, iar Adrian, băiatul cel mare, este manager la Air Canada.

„Alex a terminat facultatea fizic, în Măgurele, a stat aici și apoi a venit după noi acolo, în Canada. Este IT-ist. E deja în România, și-a început jobul. El lucrează în Canada, e manager la Air Canada. Dacă noi vom fi aici, va veni și el. Dacă hotărâm să ne întoarcem, va fi și el. 99,9% s-a luat hotărârea, acum să vedem”.

Monica Doroftei a fost cea care și-a dorit cel mai mult să revină în România, având părinții aici și dorind să fie aproape de ei.

„Monica și-a dorit prima să vină acasă. Ea încă are părinți, să îi ajute. Acum câțiva ani eu am spus că am nevoie de o schimbare, de ceva. Și am făcut acest pas, m-au urmat toți, însă pentru ei a fost foarte greu, eu, acolo, mi-am găsit drumul, antrenez, fac ce știu. Nu am intrat în competiții, doar antrenez, lucrez cu copiii. Pot să antrenez și aici, am înțeles că asta pot face, ceea ce dăruiesc copiilor e important”, a mai spus Leonard Doroftei, care a luat o decizie radicală după 5 ani petrecuţi în Canada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *