Prima pagină » Eveniment-Social » Leo Grozavu dă vina pe arbitraj și pe neșansă după ce Poli Iași a pierdut cu Petrolul la Ploiești: „Așa e cu echipele mici, suntem tratați diferit”
Leo Grozavu dă vina pe arbitraj și pe neșansă după ce Poli Iași a pierdut cu Petrolul la Ploiești: „Așa e cu echipele mici, suntem tratați diferit”

Leo Grozavu dă vina pe arbitraj și pe neșansă după ce Poli Iași a pierdut cu Petrolul la Ploiești: „Așa e cu echipele mici, suntem tratați diferit”

19 feb. 2024, 02:00, 3 ,
Petronel Ștefan, în Eveniment-Social

Antrenorul de la Poli Iași, Leo Grozavu, a răbufnit după meciul cu Petrolul și a acuzat arbitrajul. Elevii săi au fost învinși cu scorul de 2-1 chiar în prelungirile partidei

Politehnica Iași a început bine meciul cu ploieștenii, însă adversarii au revenit în a doua repriză. Macedoneanul Todorski a greșit la mijlocul terenului în ultimul minut al jocului, iar Berisha a marcat cu șansă. După meci, ieșenii au acuzat arbitrajul că a fost părtinitor cu echipa din Ploiești.

Antrenorul nu se teme că va fi demis

Leo Grozavu nu se teme că va fi demis de conducere și consideră că șansa le-a lipsit băieților în partida cu Petrolul. În prima repriză, fotbaliștii din Copou au jucat bine, având mai multe ocazii. Însă totul s-a schimbat după pauză. Situația nu este deloc bună în clasament, Poli Iași are 27 de puncte și încă este pe loc de baraj.

„Este al doilea meci în serie în deplasare în care pierdem în minutele de prelungire. E clar că avem niște probleme, analiza o vom face cu băieții. Am jucat prima repriză bine, a doua nu pot să înțeleg, că avem mulți jucători cu maturitate, nu trebuiau să schimbe nimic, doar să facă același joc. Câteva momente de stângăcie le-au știrbit încrederea, iar apoi s-au bramburit puțin.

Noi ne-am pregătit foarte bine, dar, din păcate, uneori nu am putut face mai multe, pentru că jucătorii sunt cei din teren. Ne-a lipsit și șansa. Dacă nu există curățenie în suflet, în vestiar, asta se întâmplă. Nu mi-a fost niciodată frică că voi fi demis, știu ce fac pentru fotbal, eu mi-am făcut treaba și mereu voi face la fel. Așa este la fotbal, antrenorul ține de rezultate”, a declarat, după meci, Leo Grozavu.

Leo Grozavu acuză arbitrajul

În cadrul meciului au fost mai multe faze controversate pe care ieșenii le reproșează la adresa arbitrajului. Marcatorul golului, Ispas, a fost faultat flagrant de Paul Pap, însă arbitrul nu a acordat cartonaș roșu. Jucătorul ieșean a trebuit să părăsească terenul din cauza loviturii. De asemenea, au mai fost faulturi care nu au fost semnalizate de central.

„Nu sunt profet să vă spun că scăpăm de retrogradare, însă cu siguranță ne vom bate până la sfârșit. Nu m-a impresionat, ca joc, Petrolul. Au avut astăzi parte de un arbitraj care le-a permis orice, ca pe vremuri, la liga a treia. O intrare grosolană a lui Paul Pap, iar acolo trebuia să fie eliminare clară. După care am mai văzut niște faulturi. Nu pot să vă spun cine a greșit, arbitrul sau VAR-ul, însă acum greșesc două părți, nu doar arbitrul. Îmi place jocul bărbătesc, însă au fost niște intervenții, faulturi clare. Așa este mereu cu echipele mai mici, noi suntem tratați diferit”, a mai spus antrenorul ieșenilor.

Antrenorul Leo Grozavu a adus acuzații dure la adresa arbitrajului după ce a pierdut meciul cu Petrolul.

Comentarii
  • Esti o nulitate de antrenor!De mult trebuiai demis dar te tine la echipa alt incompetent numit Sfaiter.

  • grozavu ambrozian

    Când primești și tu cartonaș roșu pentru grozăviile pe care le joacă ultra-și de futboliști plătiți mocca la iași fără să arate că știu și ceva fotbal–

  • Ieșenii o au mica! Chiar antrenorul o spune. Hai cu retrogradarea, să scap de aglomerația din Copou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
27 iulie 2024
27 iulie 2024