Prima pagină » Cancan » Leo de la Strehaia, vizită surpriză la azilul unde se află Irinel Columbeanu. „Eu sunt serios, vreau să-l ajut”

Leo de la Strehaia, vizită surpriză la azilul unde se află Irinel Columbeanu. „Eu sunt serios, vreau să-l ajut”

26 oct. 2023, 12:48,
BZI.ro, în Cancan

Odată ajuns la azil, toți mai mulți oameni au dorit să ofere ajutor lui Irinel Columbeanu. Recent, chiar și Leo de la Strehaia la vizitat pe fostul om de afaceri, exprimându-și dorința de a continua să îl sprijine în viitor.

Au trecut deja câteva săptămâni de când Irinel Columbeanu se află într-un azil. Fostul om de afaceri a locuit în chirie în ultimii ani, dar acum și-a exprimat dorința de a se muta într-un cămin. Leo de la Strehaia a arăt compasiune față de dificultățile prin care trece Irinel Columbeanu și la vizitat.

Leo de la Strehaia, vizită surpriză la azilul unde se află Irinel Columbeanu

Recent, Leo de la Strehaia a vizitat azilul în care se află Irinel Columbeanu, exprimându-și dorința de a-l ajuta. A mers la căminul în care fostul afacerist s-a mutat împreună cu sora sa, Olga, care la fel ca și el, este dornică să îi aducă măcar o mică bucurie lui Irinel Columbeanu.

Leo de la Strehaia a menționat că ia oferit bani fostului om de afaceri, în valoare de 10.000 de lei, pe lângă provizii alimentare și alte necesități de care acesta avea nevoie în azil. Aceste imagini au fost înregistrate în momentul în care Leo de la Strehaia. Strehaia se află la poarta căminului, așteptând să fie primit înăuntru.

„Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane (n.r. 10.000 de lei), plus ce i-a adus Olga să îl ajutăm. Suntem aici să îl ajutăm”, a spus Leo de la Strehaia, într-un videoclip postat pe TikTok.

În tot acest timp, mai multe persoane cunoscute au spus că își doresc să îl ajute, însă până acum nici un zvon cu privire la asta nu s-a adeverit.

Ce sumă plătește Irinel Columbeanu la azil

Deși sa mutat într-un azil, Irinel Columbeanu va trebui să suporte costurile cazării, hranei și a altor nevoiți pentru șederea sa acolo.

Cu toate acestea, fostul om de afaceri nu să permită să plătească azilul, iar proprietarul centrului pentru bătrâni din Ghermănești. a acceptat ca Irinel Columbeanu să se mute acolo, urmând să primească banii ulterior.

Fostul soț al Monicăi Gabor primește o pensie de 2.000 de lei, în timp ce costul azilului se ridică între 3.000 și 4.000 de lei.

După aflarea veștii că Irinel Columbeanu își duce bătrânețile într-un azil, mai multe persoane publice și-au dat cu părere despre situația să. Recent, Leo de la Strehaia, împreună cu sora sa Olga, l-a vizitat pe Irinel Columbeanu pentru a-l ajuta cu o sumă de bani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *